Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

john.h 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, protože ta komedie je fajn, není nudná, není krátká, pořád se tam něco děje a to co se děje je úsměvné. Filmy o loserovi co jde na vrchol prostě nemůžou nikdy zklamat a v takovémhle podání mě to vyloženě přijemně překvapilo a pobavilo (třeba táta - hajzlbába mi slušně prodloužil život). Jen tam nemusely být ty trapácký motivy z Matrixu. To už vážně není vtipné, ani když ten film vyšel ve stejný rok. Mělo to zůstat samo sebou. Takže ta čtvrtá hvězdička je s hodně odřenýma ušima. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne - odpad tohle určitě není. Jeho luxusní zákaznice jsou prostě pro mne perfektní cvičení bránice. Ten policista mě štval a hrozně, ale já se jinak smála, smála a smála a směji se ještě teď, když si vzpomenu na narkoleptičku, na holčinu, která nekontrolovatelně nadávala či dokonce na jeho jedinečného pasáka. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na túto komédiu by som sa dokázal pozerať opakovane, obsahuje takmer všetko, čo by u tohoto štýlu malo byť - bláznivý a predovšetkým vtipný hlavný herec, šialený a neokukaný príbeh. Celkovo bláznivá porcia, ktorá má ale svoje čaro. Nakoniec to hlavné - dokáže poriadne rozosmiať. Celý filmík veľmi pohodovo odsýpa a už od začiatku som sa dobre bavil. Každá jedna "slečna" čo si objedná spoločnosť gigola je niečím výnimočná a veľmi pobaví. Arija Bareikis je veľmi príťažlivá a divák páriku od začiatku fandí. Jedna z najlepších komédií, ktoré sa dajú opakovane pozerať. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak toto už vonkoncom zábavné nebolo a poväčšinu času som sa len znudení divil nad hrôzostrašnou komédie možno tak len s tromi podarenými scénami. A čo tam preboha mal znamenať ten dramaticko-romantický príbeh lásky?...Osobne nič proti bláznivým komédiám tohto tipu nemám ale v tomto prípade to bola streľa mimo. Radšej si pozrite dvojku, ktorá z tej istej zápletky vyťažila omnoho viac. 1,5* ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prostitut ne! Mužský šlapka!“ Kedysi som tento typ humoru odcudzoval a pokladal ho za odpadové dno nehodné záujmu ľudskej spoločnosti. Ale čím som starší, tým viac ma baví. Na jednotku som v dobe premiéry pozeral pomedzi prsty, ale dvojka ma bavila a keď som sa k jednotke vrátil po dvoch desaťročiach, tak ma až zaskočilo, aká dobrá bola. Občas sa možno zahanbíte, že čomu sa to vlastne smejete, no tak ale čo no. A také silné hlášky („A jak moc seš gej?“) a dialógy („Co ti říkaj iniciály TJ?“ – „Tvrdý jeb?“) môžu iné (kvázi?) inteligentnejšie komédie ticho závidieť. Dvojka je ešte lepšia. Z Roba Schneidera si niektorí radi robia srandu, ale vtedy bol za hviezdu; ostatne tento film stál ledva 17 miliónov a celosvetovo ich zarobil fajnových 92. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy je Kate (Arija Bareikis) s Deucem (Rob Schneider) v restauraci, má dva pramínky vlasů spuštěné přes obličej. Když ale nese dortík panu Bigalowovi (Rob Schneider), má je už stáhlé v culíku. (Mr.Hudson)
  • První film produkovaný společností Happy Madison Productions, kterou založil Adam Sandler v roce 1999. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama