Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Chech, ještě teď vzpomínám, jak tenhle film na konci roku přinesla moje spolužačka do suplovaný hodiny a nikdo netušil o čem to je. A pak už to profesorka nestihla zarazit, protože třicet puberťáků to chtělo dokoukat. Tenkrát se mi to líbilo hlavně kvůli tý provokaci, ale i dneska si to ráda zopáknu. Nedá se říct, že by to byl bůhví jakej snímek. Ale Heather Graham je roztomilá a Joseph Fiennes je dokonale uhrančivej. Śkoro až děsivej. Rozhodně to neni žádná katastrofa;) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem kdysi zaslechl v TV a řekl jsem si: ,,tohle si prostě musím pustit". Uběhlo 10 let a je to tady.. jdu na to, pouštim. Líbí se mi hudba atmosféra a i záměr filmu, baví mě postavy a začátek vypadá celkem záhadně (díky tý parádní hudbě) pak to ale bohužel ubírá na tempu a pořádnej twist nastane až na konci (kterej sem opravdu nečekal). Je to ale fakt fajn film, který neurazí. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Heather Graham naštěstí ví jak mě přinutit dát vyšší hodnocení než bych dal samotnýmu filmu a tak dávám průměr, ale jinak se jedná o dost tuctovou záležitost s takovým tim jasným zvratem, kterej naprosto a totálně bije do očí jak běloch v zimbabwe v chatrči. Ale Heather to prostě ošéfovala, takže na nižší hodnocení si musim nechat zajít huť ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Úplne priemerný thriller, ktorého zápletka už bola veľmi veľa krát spracovaná v podobných filmoch prevažne kanadskej produkcie. Tento zachraňuje celkom dobré herecké výkony hlavných predstaviteľov a aj to, že film nie je vyslovene nudný a v podstate sa dočkáte konca bez toho, aby ste mali pocit, že film pozeráte 3 hodiny. Neviem prečo ale nezdieľam príliš sympatií k herečke Heather Graham, a tak je tomu aj v tejto snímke, hoci podala celkom slušný výkon aj keď pri tom musí byť nahá. Joseph Fiennes je už iná šálka kávy a hoci tu podal iba priemerný výkona, úplne to stačilo. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Divné soft porno tvářící se jako thriller. Postavy se chovají nelogicky a zároveň předvidatelně, což je dost ujetá kombinace. TAK ale pokud tvůrcům nešlo o kvality filmu, nýbrž o šukání, docela se to povedlo. Stručně shrnuto: Děj trapně průhledný a nudný, kamera televizně britsko amatérská, Joseph Fiennes přehnaně uhrančivě nudný, Grahamka žhavá a sexy, Grahamčiny kozy obstojné, drbačky živelně rajcovní. Podtrženo sečteno: Film na hovno a drbačky za pět hvězdiček. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama