Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý pokus o thriller sa snaží navodiť určitú mrazivú atmosféru ale režisérovi sa to zúfalo nedarí. Joseph Fiennes tu má hrať akože psychopata ale jeho dejová línia nie je vôbec rozvinutá a je skrátka nedotiahnutá. Všetko navyše završené záverom bez akéhokoľvek rozuzlenia. Ale o dej tu koniec koncov ani nejde. Hlavným ťahom sú predsa erotické scény a tých si tu divák užije do sýtosti. ()

Soundtrack odpad!

všechny recenze uživatele

Tak titul nejhoršího filmu, který jsem kdy viděl, s grácií přebírá tohleto veledílo. Hlavní hrdinku celý film děsí maximálně větrem zabouchnuté dveře a frajer, který si tu pomalou chůzi do schodů snad musel trénovat před zrcadlem. Veškerá "napínavost" tohohle filmu spočívala v použité hudbě, jinak se tam fakt vůbec nic dramatického nedělo. ()

Reklama

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených filmů. Pohledný a tajemný Adam (Joseph Fiennes), se náhodně potká s půvabnou Alicí (Heather Graham) přeskočí mezi nimi pověstná jiskra....ale štěstí jim brzy začne kazit lidská vlastnost - zvědavost... Naprosto strhující milostné scény =o) Kdo by se nenechal strhnout čokoládovo-uhrančivýma očima Josepha Fiennese. Proto zcela jistě dávám 5 hvězdiček *** za Fiennese ** za Heather Graham. ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Divím se, že má film tak nízké hodnocení. Podle mě to mělo všechno, co má romantické drama s thillerovými prvky mít - divoký sex, zapletku, peripetii i katarzi. To vše obohacené o perverzní sourozence a všetečnou manželku. Parádní děj spolu s démonickým krasavcem Josephem Fiennesem se postará o příjemnou podívanou. ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Úplne priemerný thriller, ktorého zápletka už bola veľmi veľa krát spracovaná v podobných filmoch prevažne kanadskej produkcie. Tento zachraňuje celkom dobré herecké výkony hlavných predstaviteľov a aj to, že film nie je vyslovene nudný a v podstate sa dočkáte konca bez toho, aby ste mali pocit, že film pozeráte 3 hodiny. Neviem prečo ale nezdieľam príliš sympatií k herečke Heather Graham, a tak je tomu aj v tejto snímke, hoci podala celkom slušný výkon aj keď pri tom musí byť nahá. Joseph Fiennes je už iná šálka kávy a hoci tu podal iba priemerný výkona, úplne to stačilo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama