Reklama

Reklama

Dům u vycházejícího slunce

  • Česko Krvavá čest (více)
všechny plakáty
Trailer

Vzali mu jeho odznak. Svou zbraň si nechal. Bývalý policista Ray byl právě propuštěn z vězení. Pokouší se začít nový život a vyhýbat se problémům. Začne pracovat jako šéf bezpečnosti v nočním klubu, který je znám jako ilegální hráčské doupě místní mafie. Během jedné Rayovy služby je podnik vyloupen a při přestřelce je zabit syn majitele. Policie za iniciátora loupežného přepadení označí Raye. Tomu nezbývá nic jiného, než najít skutečného viníka, získat zpět svou čest a očistit své jméno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

hrona 

všechny recenze uživatele

Bautista, jako veliký špatně se pohybující opičák. Purcell s vlasama, image a a projevem - úděsnej zloduch, Trejo a jeho dvě minutky byl jediný , který tento až příliš nudný příběh osvěžoval. Béčková záležitost, která ani nepřipomíná akčňáky let dřívějších, jelikož i akce je poskrovnu, za to nepovedených dramatických scén je dostatek. Všechny zajímavé záběry použity v traileru. Zkrátka tuctovka, s ještě tuctovějším, roztahaným koncem. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě mile překvapilo.Čekal jsem klasické béčko,ale myslím si,že to má vcelku úroveň.Když srovnám herecké výkony např. Steve Austina,kterého jsem dnes v jednom filmu viděl a Dave Bautistu tak se moc srovnat ani nedá.Austin mě přijde jak prkenej a pomalu nehne brvou.Přitom Bautista stejně jako Austin nemá za sebou téměř žádnou hereckou průpravu,ale přesto působí přirozeně a dá se s jeho postavou lépe identifikovat.Co se týče tohoto filmu tak je to příběh o bývalém poldovi co nedělal zrovna morální věci a musel jít sedět,když vyleze tak ho zaměstná šéf místního casina,ale jednoho dne se v casinu odehraje ozbrojená loupež a všechny stopy vedou k policistovi Rayovi...Navíc mě překvapil konec filmu a pokládám to buď za nedodělané a nebo odlišné ,přikláním se k druhému.Ještě doplňuji,že dost asi udělal i dobrý dabing.Za mě tedy celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po Strážcích galaxie mě Dave Bautista hodně zaujal. Nařezanej neskutečně, ve skrytu duše evidentně dobrák a dokonce i docela dobrý herec. Mrknul jsem na jeho filmografii a zaujal mě tenhle kousek. Říkal jsem si, co by ne, když tak to vypnu. Jenže ono to nebylo vůbec tak zlý, jak tu většina diváků tvrdí. Jasně, já třeba uznávám, že si tvůrci plno momentů usnadňovali a běh Dave Bautisty taky není jeho silnou stránkou, spíš mi při tom vypadal jak slepice, ale pořád musím říct, že mě to fakt bavilo.Je to takovej klasickej akčňák devadesátejch let, kde se nic moc akčního neděje, ale stejně mě to pořád baví. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Začíná to slibně, ale samotná zápletka je dost triviální a nepříliš napínavá. Film by zachránily kvalitní akční scény, ale těch bylo překvapivě velmi málo a navíc neohrabaná hora svalů Bautista při nich jen mávala svými obrovskými prackami - žádná propracovaná choreografie, nápad...Celkově jde o velmi slabý a místy až amaterský film co se kvality scénáře a dialogů týká. Když tento film neuvidíte, o moc nepřijdete. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, ale na druhej strane, nebolo to až také zlé. Bautista keby mal oholenú hlavu a nefajčil by v každej druhej scéne, vyzeral by lepšie. Úplne chápem, že zrýchlený pohyb mu pri jeho 140 kg robí problém. Purcell ako drsňák, no videl som už aj v lepších úlohách. A samozrejme dve postavy, na ktoré som sa tešil najviac. Trejo a jeho 5 minút, celkom fajn. A samozrejme krásna Amy Smart. Dobrá úloha, dobre zahraná. Inak dej, scenár čistá žumpa. Pekná bola hudba a atmosféra. Veľmi slabé 3 z 5 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Michiganu ve městě Grand Rapids. (Terva)

Reklama

Reklama