Reklama

Reklama

Dokonalá skrýš

Trailer

Obsahy(1)

David (Sean Faris) a Emma (Briana Evigan) se konečně nastěhují do nového vysněného domu, ale po krátkém čase zjistí, že ve zdech domu je ukryto velké množství drog. Když se mladý pár rozhodne odejít, zabrání jim v tom ozbrojený soused Spector (Dolph Lundgren) s komplicem. Následně zjišťují, že dům není jen obyčejnou skrýší drog, ale také operačním centrem drogového bosse, který je pohřben pod podlahou domu. David a Emma se musí vydat na útěk před zabijáky, kteří chtějí všechny drogy i důkazy zpátky. (ssfan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taka beckova variacia Panic Room. Len namiesto jednej miestosti je obrneny cely dom v ktorom sa nachadza ustredny pár a neznama vec, ktoru chcu dostat zlocinci. Uz uvod behom ktoreho sa mame zoznamit s hlavnou dvojkou, sa reziserovi prilis nevydaril. Sean Faris je nesympaticky a Briana Evigan nevyrazna. Potom konecne nastupuje zlocinecke duo, ktore sa krkolomne snazi dostat dnu. V tejto chvili sa z nudneho thrilleru stava totalna fraska plna nelogickych rozhodnuti a debilnych zvratov. Vdaka tomu snaha vybudovat napinave sceny totalne zlyhava a ani lakacky nefungujju. V tomto smere reziser uplne zlyhal. Za chybu povazujem aj obsadenie Dolpha Lundgrena. Väcsinu filmu je za otloukanka, ktoreho nema problem premoct aj drobna Briana Evigan. V poslednej tretine v ktorej ma pre zmenu predviest nejake to charakterne herectvo, naplno ukazuje, ze herecky na to absolutne nema. Naco vlastne obsadili netalentovaneho svalovca do ulohy v ktorej nema moznost predviest nic fyzicke, ale ma sa snazit hrat? Asi aby mali aspon nejake znamejsie meno na obale DVD. Potom ale mohli prisposobit postavu jeho schopnostiam. Ale to je len jeden z mnoha problemov tohto strasneho filmu. Jednu hviezdicku davam za celkom uchadzajucu technicku stranku. Ale inak sa jedna o totalne zbytocny film s ktorym nema cenu stracat cas. 2/10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dokonalá skrýš je dokonalou sračkou a měla přede mnou zůstat dokonale skryta navždy. Chtěl jsem klasický v dnešní době průměrný Dolphův film, ale tohle bylo fakt na blití. Hrozní herci, laciná zápletka, stupidní dialogy... Tu hodinu a půl hrůzy jsem kouskovaně pouštěl snad na pětkrát. Děs! Jak jsem jednou psal, že by Dolph neměl využívat toho, že ho mám rád a dám mu i za hovno něco, tak dnes opravdu né, kámo. 40% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

No na to, jaký byl malý rozpočet (4mil.USD), tak se film režisérovi povedl. El Gringo od tohoto režiséra nebylo nic extra, ale tohle mi sedlo. Sice téměř celá hodina velké napětí jen, ale všichni herci hráli v rámci možnosti dobře. Ke konci samozřejmě zazářil můj favorit Lundgren, takže velká spokojenost u mě. Takže poctivých 78% = **** ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano. Ona prostě musí být veterinářka, aby je dokázala ošetřit a on musí být účetní, aby mohl odhalit gansterské účty drogových dealerů. Tak samospásně vymyšlený příběh jsem opravdu už dlouho nezažil. Suché, nudné, předvídatelné s neskutečně hloupým závěrem. jediné, co si z toho budu chvíli pamatovat je vzhled hlavní hrdinky a potěšení vidět Lundgrena zase v záporné roli. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Doběhnu až k plotu !!" - "Zapomnělas na zbraně !! Kulce neutečeš !!" - "Dokážu to !!" Otázka zní, zda může vážně se beroucí monstrstupidita, čehož budiž smutným důkazem třeba i tato replika, která donutí kroutit hlavou i chlápka s obrnou, jdoucí tak daleko za hranice (sebe)parodie, že by tam ani dvoumetrovej Dolphie Lundgren stojící na špičkách nedohlédl, někoho bavit.. Pozitivní odpověď mě docela silně, to naopak v negativním smyslu slova, překvapila, a tak jsem nakonec opravdu rád, že toho scénárista Garry Spinelli - Napadlo mě, jestli ten heroin náhodou nezapůjčil ze svých vlastních zásob, poté co ho stejnou haldu exnul frňákem u psacího stroje !! - už víc vypotit nestihl, protože tohle ukázkově tupé céčko by nespasil ani ten nejšikovnější režisér, ani ta největší hvězda, no, snad už ani voda svěcená, natož venezuelskej hororman, byť v jistém smyslu Dokonalá skrýš za hororovou podívanou jistě platí, Eduardo Rodriguez.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film nesoutěžil na žádném festivalu a byl 11. 5. 2012 uveden do kin jen na požádání jejich majitelů a sponzorů. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno