Reklama

Reklama

Dokonalá skrýš

Trailer

Obsahy(1)

David (Sean Faris) a Emma (Briana Evigan) se konečně nastěhují do nového vysněného domu, ale po krátkém čase zjistí, že ve zdech domu je ukryto velké množství drog. Když se mladý pár rozhodne odejít, zabrání jim v tom ozbrojený soused Spector (Dolph Lundgren) s komplicem. Následně zjišťují, že dům není jen obyčejnou skrýší drog, ale také operačním centrem drogového bosse, který je pohřben pod podlahou domu. David a Emma se musí vydat na útěk před zabijáky, kteří chtějí všechny drogy i důkazy zpátky. (ssfan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taka beckova variacia Panic Room. Len namiesto jednej miestosti je obrneny cely dom v ktorom sa nachadza ustredny pár a neznama vec, ktoru chcu dostat zlocinci. Uz uvod behom ktoreho sa mame zoznamit s hlavnou dvojkou, sa reziserovi prilis nevydaril. Sean Faris je nesympaticky a Briana Evigan nevyrazna. Potom konecne nastupuje zlocinecke duo, ktore sa krkolomne snazi dostat dnu. V tejto chvili sa z nudneho thrilleru stava totalna fraska plna nelogickych rozhodnuti a debilnych zvratov. Vdaka tomu snaha vybudovat napinave sceny totalne zlyhava a ani lakacky nefungujju. V tomto smere reziser uplne zlyhal. Za chybu povazujem aj obsadenie Dolpha Lundgrena. Väcsinu filmu je za otloukanka, ktoreho nema problem premoct aj drobna Briana Evigan. V poslednej tretine v ktorej ma pre zmenu predviest nejake to charakterne herectvo, naplno ukazuje, ze herecky na to absolutne nema. Naco vlastne obsadili netalentovaneho svalovca do ulohy v ktorej nema moznost predviest nic fyzicke, ale ma sa snazit hrat? Asi aby mali aspon nejake znamejsie meno na obale DVD. Potom ale mohli prisposobit postavu jeho schopnostiam. Ale to je len jeden z mnoha problemov tohto strasneho filmu. Jednu hviezdicku davam za celkom uchadzajucu technicku stranku. Ale inak sa jedna o totalne zbytocny film s ktorym nema cenu stracat cas. 2/10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dokonalá skrýš je dokonalou sračkou a měla přede mnou zůstat dokonale skryta navždy. Chtěl jsem klasický v dnešní době průměrný Dolphův film, ale tohle bylo fakt na blití. Hrozní herci, laciná zápletka, stupidní dialogy... Tu hodinu a půl hrůzy jsem kouskovaně pouštěl snad na pětkrát. Děs! Jak jsem jednou psal, že by Dolph neměl využívat toho, že ho mám rád a dám mu i za hovno něco, tak dnes opravdu né, kámo. 40% ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Ako niektorí v komentároch poznamenali, film je námetom podobný skvelému filmu Panic Room (úkryt) s Jodie Foster. Ale nemožno porovnávať tieto dva filmy, pretože Pannic Room je spracovaním v Hoolywode o levej vyššie. Na pomery v ktorom bol SH točený, dokázal Euardo Rodriguez natočiť celkom dobrý thriller, ktorého výplň tvorí námet ktorí bol už veľa krát použitý ale mne osobne to neprekáža, skôr vyhovuje. Celý dej sa prakticky točí okolo štyroch ľudí. Dvojica mladých manželov, ktorí sa nasťahujú do nového domu. Hrajú ich sympatický herci, ich výkony boli presvedčivé a páčili sa mi. Jeden zo záporákov, Joe Hurtas je takisto dobrý, ale ten pravý a nefalšovaný záporák snád´ ani lepší nemohol byť. Švédky Dolph Lundgren ako nekompromisný, chladnokrvný zabijak, ktorý hrá presne tú očakávanú rolu, ktorá mu skvelo sedí a výborne tu zatieňuje herecké výkony kolegov a dominuje vo filme. Stash House ako thriller určite funguje, námetom je to kvalitný film a spracovanie je dobré, film má také tempo aké má pri thrilleroch podobného typu byť a vôbec nenudí. Ani zoznamovanie s hlavnými postavami nebolo také zlé, ako som si myslel, ba naopak vydarené. Čo mi vo filme prekáža je, že celé prostredie domu je až na pár záberov točené cez priemyselné kamery. Keby to bolo iba pár záberov tak je to fajn a príjemná zmena, ale začne to po chvíľke vadiť a prekáža to. Najmä pri pokuse o útek Davida z domu, pri ktorom sa ukázal jeden menší, ale slušný výbuch, bohužiaľ točený cez priemyselné kamery. Vo filme sa ukáže aj pár dobrých priestrelov ktoré potešia a aj niekoľko drsných úderov. Neočakával som žiadnu väčšiu akcia, pretože toto je thriller a nie akčný film, ale aj to málo poteší. V záverečnej 20 minútovke jasne vedie veľký Dolph Lundgren, ktorý svoj priestor naplno využíva. Zakončenie filmu bolo veľmi slušné, kvalitné a obsahovo zaujímavé. Podobných thrillerov ako tento je pomerne dosť, Stash House je celkom dobre spracovaný thriller a nerobí hanbu svojmu žánru, naopak, je to jeden z lepších thrillerov ktoré boli nakrútené. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Bohužel ničím překvapující film. Dolph je tu neuvěřitelně toporný, avšak na jeho obhajobu musím říct, že někdy i správně odporný, jako pravý záporák. Děj filmu je ovšem prošpikován trapnostmi, nelogičnostmi a tak neuvěřitelnými klišé, že jsem to v podstatě dokoukal jen kvůli Dolphovi. Závěr pak totálně pohřbil už tak špatný film. 40% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tahle Skrýš není nic extra. Pokud jí dáte šanci, upoutá Vás proflaknutě švédským ksichtem Dolpha, poměrně vymakanou barabiznou a několika dobře povedenými akcemi. Ve výsledku je to pouho pouhý průměr , který urazí jen lehce a sice v podobě několika absurdních situací a přihlouplým příběhem, který je jednodušše uhozeně obyčejný...50% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film nesoutěžil na žádném festivalu a byl 11. 5. 2012 uveden do kin jen na požádání jejich majitelů a sponzorů. (Terva)

Reklama

Reklama