Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda žije v New Yorku, kde pracuje jako restaurátorka obrazů pro Metropolitní muzeum, a přestože je půvabná, milá a chytrá, štěstí v lásce se jí vyhýbá. Svého posledního přítele přistihla v posteli s jinou a rozhodla se odstěhovat. Nové bydlení si najde v prostorném bytě v East Side, který sdílí společně s Roxannou, Jade, Candi a Holly, čtyřmi dívkami, které pracují jako modelky a jejich život je jedním velkým mejdanem. Ty se jí sice pokusí najít toho pravého, Amanda se však nového vztahu bojí a nemá chuť pouštět se do dalšího milostného dobrodružství. Její rozhodnutí ji však začne opouštět, když se náhodou seznámí se sympatickým sousedem Jimem Winstonem, údajně úspěšným podnikatelem v oblasti módního průmyslu. Je jím natolik okouzlena, že se to promítne dokonce i do Tizianova obrazu, na kterém právě pracuje. Přestože doufá, že právě on by mohl být tím pravým, váhá, protože se bojí dalšího nezdaru a zklamání. Pak ale uvidí v okně, jak Jim ve svém bytě někoho zabil. Šokovaná dívka zavolá policii, ale ta nenajde žádné stopy po údajném zločinu... (TV Nova)

(více)

Recenze (94)

dynamyt1 

všechny recenze uživatele

Přeslazená romantická komedie je bezesporu odrazem své doby a proto jedna hvězdička za soundtrack a kostýmy. Jediné co zde dává dějově smysl, jsou modelky a jejich svět. A dodatek... vzhledem k tomu, že byla hlavní hrdinka zasazena i do prostředí umění, vysokého umění prestižního NY muzea, mohl si scénárista alespoň něco málo o této oblasti načíst, taková restaurátorská dílna nevypadá jako laboratoř z krimi seriálu. ()

Mat21 odpad!

všechny recenze uživatele

Mladá a pohledná Amanda živící se jako restaurátorka starých obrazů má jeden zásadní problém. Zdá se, že New York je příliš malým městem na to, aby v něm nalezla partnera, se kterým by byla šťastná. Svůj nový podnájem nalézá u čtveřice modelek, které ji velmi rychle vtáhnou do zákulisí své branže. Současně poznává sympatického souseda Jima, živícího se dovozem a prodejem oděvů, kterého je velmi snadné poznat blíže díky šmírování z výše umístěného protilehlého bytu. Rande s ním proto přijde Amandě jako vrchol štěstí, pouze však do okamžiku, kdy spatří Jima ve stínohře sousedního bytu zavraždit neznámou ženu. Následně je zmítána pochybami, opravdu se jednalo o vraždu, nebo může Jimovi důvěřovat? Naštěstí oporu nachází ve svých spolubydlících modelkách, které ji v prohledávání Jimova bytu, sledování či podávání rad ohledně vztahu plně podporují. ● Film Vzhůru nohama by se nechal shrnout velmi stručně: kýčovité scény naplněné dementními komentáři. Opravdu jsem na pochybách, zda-li hlášky ve filmu měly znít komicky, ironicky či dokonce vážně. "Proč má jen jedno oko?" "Protože se díváš jenom na jednu stranu tváře. Je to profil." Ani čtveřice modelek, pokud zrovna nebyly ověšeny kily make-upu, nepůsobily přesvědčivě coby zástupkyně této profese. O to hůře, když vykreslení jejich osobnosti i inteligence sráží všechny modelky na schovanky Jedličkova ústavu. Alespoň jedno pozitivum film měl, díky 80-ti minutové stopáži netrvalo filmové utrpení příliš dlouho. ║28.9.2009║ ()

Reklama

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dôvod prečo Freddie Prinze Jr. tak rázne prestal byť vidieť?! pretože, točil a "ževraj" stále toči (čoho ja svedkom už vážne nechcem byť) takéto manipulatívne, záhadné a nadčasové snímky pre nežné pohlavie... nervy drásajúci snímok, ktorý svojou "krimi" zápletkou zamotá aj Sherlocka. Veľka snaha nepoužiť pejoratíva... 0,5/10 ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Začáteční zápletka si mi víc než líbila (ani nevím proč, když je to dneska pomalu klišé), přesto jsem od toho očekávala něco víc, než co přišlo po deseti minutách - nevkusně zamíchaná vražda do fekální pubertální slaďárny...prostě jsem si nakonec připadala, jak poslintaná tím psem, co ho Jim neustále venčil....a přitom je Freddie Prinze takový sympaťák...30% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Až na jedno docela velké překvapení byl film celkem o ničem. Solidní zápletka, to jsem nečekal. Nicméně zpracování bylo dosti zlé. Velice málo vtipu, pár trapných scén a situací, na romantický film docela málo romantiky, podivná atmosféra a místy velká nuda - prostě nepovedené. Vtipných momentů je tam tak na prsty jedné ruky. Myslím, že z toho mohlo být více, námět nebyl úplně zlý. Ale výsledek ano. Howgh! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Tizianův obraz, který začíná Amanda restaurovat, se jmenuje Bacchanálie a visí v madridském Pradu. (Jezinka)

Reklama

Reklama