Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia je úspěšná mladá dívka, s pěkným bytem, s milujícím přítelem a slibně nastartovanou kariérou psycholožky. Americký sen. Jenže pak se probudí do jiného snu... Setkání s přítelem z dětství v ní oživí vzpomínky na dávno zapomenuté noční můry. Noční můry, které se teď po letech vracejí... jako skutečné. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Natočené je to naozaj pekne a ak máte slabosť pre androgýnne blondínky, je sa fakt na čo pozerať. Musíte pritom ale vydržať zopár faciek, ktoré vám uštedrí scenár: vlastne sa pripravte, že z vás urobí na tých 89 minút fackovacích panákov. Tento námetový invalidný súrodenec Boogeymana si vystačí s dejom, ktorý by sa dal prerozprávať jediným gestom posunkovej reči. To si už naozaj nepotrebujeme rozprávať príbehy? ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Není to originální, není to superděsivý a ani si to nehraje na krále žánrů. To rovnou zmiňuji! Film Oni přicházejí však nabizí dobrou atmosféru. Nemá velký rozpočet a tak hraje s tím nejlepším co horor nabízí. Tmu, zvuky a strach z něčeho, co tam je i není. Velkým plusem je, že moc postav se ve filmu nemihne a film jde přímo na věc. Jedině ty "věci" vypadají CGI levněji, ale to si tvůrci zamaskovali tmou. Při projekci večer skvěle funguje už samotný začátek. Jednohubka na jedno zkouknutí, jedno vyděšení a jednu noc se rozsvětlenými světly. Nečekal jsem nic a dostal jsem něco málo. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nevídaná nuda!Rádoby atmosferický horror o "bubácích",kde se po celou dobu nic neděje,oni bubáci jsou nulový,stejně jako zmíněná atmosféra.Ono se totiž vůbec celkově nejedná o horror,ale spíš jen o nějaký chatrný paskvil určený pro tv seriál tajemných příběhů.K tomu naprosto slabounké herecké výkony v čele s totálně nesympatickou a protivnou titulní hrdinkou.Závěr pak jen dá celému filmu odpovídající tečku,že to bylo vlastně celé o ničem a zbytečné.Bez napětí,bez života,katastrofa! ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem slabou duchařinu, ale dostalo se mi lehce nadprůměrného hororu s celkem originálním námětem. Vzhledem k tomu, kolik to stálo a jak je to tu hodnoceno musím dát 75% = 4/5, protože nesouhlasím s názorem, že tento film stojí za ... Celkově by mohl příběh trochu více gradovat a rozplétat problematiku bubáků, ale pokud Vám nevadí, když tvůrci drnkají na nervy tím, že se zaměří více na psychiku postav, než na lekací scény, tak je tento snímek pro Vás. A krom toho je velmi těžké natočit horor, který by se ničemu příliš nepodobal. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Příšerky podobající se jako vrána vráně těm z filmu Riddick: Kronika temna. Skrze skříně a tmavé koukt vylézají, aby vtáhli oběti do svého světa a zřejmě si na nich pochutnali. Patrně je obklopuje EM pole, protože světlo při jejich příchodu pohasíná. "hrdinové" filmu jsou navíc označkování jakýmsi platfusem v podobě kořene pokojové rostliny... Pro Kristovy rány! Jak jsem abstinentka, tak až narazím na skvělý mysteriozní horror, tak si snad otevřu láhev vína. Že v ložnici nemají na noc být pootevřeny zásuvky komod či dveře skříní, že zrcadla nemají odrážet postel, a dveře se nemají otevírat tak, aby jejich hrana (ta s klikou) "ukazovala" na postel, to snad ví každý, kdo se trochu zajímá o ezoteriku a Feng shui. Důvod nespočívá v příšerkách, nýbrž z mnoha výzkumů spánku, který potvrdil, že u 78% z více než 26 tisíc testovaných osob EEG a následně sami testovaní potvrdili, že měli neklidný spánek nebo měli noční můry (pachy z prádla, zbytky parfémů, atd. v mozku nastartují dlouhodobou paměť. Ta se pak "hádá" s krátkodobou ve fázi REM). Zrcadla zase fungují jako rušivý prvek. A hrana křídla dveří narušuje plynulý tok energie v místnosti. Vzhledem k tomu, že já sama mám ráda tmu, a mnohým sousedům trvalo než si zvykli, že jsem doma, i když nevidí svítit světlo (pokud není doma i manžel), dosud mne nic nesežralo (ironické souvětí). Jedinou hvězdu dávám za snahu o navození temné atmosféry. Ovšem vzhledem k tomu, že k horroru chci kafe, cigarety, klid a tmu, byl jediný výsledek ten, že jsem hůř viděla na popelník. Těch 25% opravdu z milosti... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama