Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jessica a Rachel se v Baileyho případu odhodlají k zoufalému kroku. Louis a Tara se musí rozhodnout, jak dál. Harvey a Mike se soustředí na dohodu s Jill a Kevinem. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako u předchozího dílu se jednalo o velmi dobře vystavěnou epizodu a pět hvězdiček jsem udělil i přes určité výhrady. Dějová linie se záchranou odsouzence na smrt by mi přišla mnohem zajímavější, kdyby tak zoufale průhledně neútočila na city. ()

Reklama

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeff: "Jessica Pearsonova u soudu. To jsem uz dlouho nevidel." Jessica: "Rada se cas od casu vracim do ringu." Jeff: "Ktere spolecnosti dnes budes spojovat? BM steel a Global neco?" Jessica: "To bylo v utery. Dnes chci zachranit zivot jednomu muzi. Vzali jsme si projekt "Nevinnost"." Jeff: "Projekt "Nevinnost? Takhle se snazis ocistit jme sve firmy?" Jessica: "Snazim se dosahnout spravedlnosti a, kdyz tim ocistim jmeno sve firmy, bude to jen dobre." Jeff: "Fajn." Jessica: "Jak se mas, Jeffe?" Jeff: "Celkem dobre." Jessica: "Vim, ze jsem ti slibila, ze se ozvu, az to vsechno utichne, ale chci, aby si vedel..." Jeff: " Je to v poradku, Jessico. Chapu to." Jessica: "Ne, stale mame problemy, Jeff. Neskoncilo to." Jeff: "Tobe jde skutecne o ziskani dobreho jmena, vsak?" Jessica: "Ano." Jeff: "Rad jsem te videl, Jessico." Jessica: "Ja tebe taky, Jeffe." ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama