Reklama

Reklama

Dead Island

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Polsko, 2011, 3 min

Obsahy(1)

V krátkém traileru na novou počítačovou hru sledujeme boj o přežití trojčlenné rodiny, která si pouze chtěla v klidu užít dovolenou u moře. To jim ale nedovolí horda zombie, která se snaží prodrat do jejich letního bytu. (DaUr)

Recenze (119)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naposledy jsem hrál na počítači tohle a aniž jsem k tomu viděl trailer, vtáhlo mě to do děje jako nic předtím ani potom, vřele doporučuji ! Dead Island bude možná graficky na lepší úrovni, nicméně nevěřím, že bude stejně strhující a napínavý. OT - můj rekord je 115: 0 ! ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Je zcestné hodnotit trailer a ještě k tomu na hru, ovšem upoutávka na Dead Island má pro mě tolik filmových kvalit, že se k tomu s klidem uchýlím. Originální retrospektivně pojatá verze je po formální stránce naprostá pecka. Do výšin ji katapultuje předševším kontrast dokonalé hudby s děním na plátně, jež vytváří zcela pohlcující atmosféru. http://www.youtube.com/watch?v=5Old41bsSXU ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Malá holčička....si takhle běžela,dostala pár štípanců,napadla tatínka,tatínek srdceryvně máchnul sekyrkou a holčička letí skrz okno šupem z pátého patra hotelového pokoje :-) Jako úvodní kraťas ke hře geniální,bohužel něco ve mě brání 5 * a to že je to prostě kraťas ke hře,ale ta až vyjde,bude mít dalšího vděčného hráče :-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

:D Ty jo, netušil jsem, že se sem přidávají i cinematic trailery, super :D. Co se týče samotného filmečku, tak ten jsem ve své době hodně žral. Je to velice nápadité, emotivní a prostě zábavné. Ovšem později vyplulo na povrch, že ten nápad s přehráváním směrem dozadu byl již pouze převzatý z nějakého staršího videoklipu, což mi trošku zkazilo výsledný dojem, ale jinak paráda...100% ()

Tom_17 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem, co se týče výběru her, nedával na trailery, ale spíše na hodnocení ostatních kolem mě, co je bavilo a co je mi doporučeno. Jedno z nudy jsem si pustil tento trailer a nestačil jsem se divit. Fantastický "příběh" pozpátku, který mě neuvěřitelně vtáhl a zanechal ve mě mrazivý pocit pomsty se kterou jsem se chtěl probít z ostrova pryč. Při každém spuštění hry, jsem si vzpomněl na trailer a bojoval za malou holčičku a její rodinu z traileru. Taky zombíci dostali co zasloužili - 5 ***** ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Krátký snímek je trailerem ke stejnojmenné počítačové hře. (MikeCool)
  • Trailer získal ocenění na mezinárodním festivalu Cannes Lions. (MikeCool)

Reklama

Reklama