Reklama

Reklama

Voda 2: Tajny živoj vody

  • Rusko Вода 2: Тайны живой воды (více)

Obsahy(1)

Dokumentárny film sa zaoberá úlohou vody a jej vlastnosťami. Rozoberá jej štruktúru a vplyvy na ňu. Ukazuje, ako sa na ňu pozerajú svetové náboženstvá, aký vplyv má ľudí a ako sa tí môžu pričiniť o jej zmeny. Vo filme sa objavujú komentáre vedcov, ale aj zástupcov rôznych náboženstiev. (Marek1991)

Recenze (7)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento dokument je stavaný veľmi zaujímavo, ale veľmi nedôveryhodne. Záver s Matkou Terezou a Hitlerom ma prekvapil, ťažko k tomu niečo povedať, lebo je to k smiechu, ale čo vieme, vraj vo vesmíre, ktorými sme zatiaľ preskúmali je viac ako 170 miliárd galaxií a aj na našej Zemi sú miesta, kde tečie voda opačným smerom ako gravitácia. Myslíme si, že mnohé vieme a čo odporuje doterajším zisteniam vedy zavrhujeme, bolo to tak aj s Kopernikom, či inými ľuďmi, ktorými nám dokázali, že sa mýlime. Práve akékoľvek rozporuplné a možno až smiešne veci sa často vyvinú v neobyčajné zistenia, nezavrhoval by som tento dokument, čo sa týka obsahu, skôr forma nebola extra dobrá. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument, který je natočen trošku mysteriozně, což mu minimálně z mého pohledu ubírá na kvalitách a důvěryhodnosti, jak již napsal Marek1991. Dokument představí všechny vlastnosti vody i pokusy, které s vodou nebo díky vodě vědci provádějí, jako je například vystavování vody hudbě, pozitivním pocitům, náboženství i všem druhům záření atd:. Ovšem některá tvrzení jsou minimálně zarážející až pobuřující - posledních 20 minut tzn. náboženství.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si bol dať v tetovacom štúdiu trocha vylepšiť rozrobené pravé rameno. Bolo to sedenie asi tak na tri hodinky. Mám šťastie v tom, že týpek, čo do mňa ihlami nabíja farbu, mi vždy nejak rozšíri obzory. Tento krát mi pustil ruský snímok "Voda Velikaya Tajna Vody". Jedná sa o veľmi dobre natočený dokumentárny film, ktorý sa zaoberá otázkami, čo by vás v súvislosti s obyčajnou vodou zrejme ani nenapadli. Voda má pre človeka omnoho väčší význam aký jej je všeobecne prisudzovaný. Je to číra esencia života. *** ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Nakonec se z toho stane blábol o důležitosti víry. Jenom další podvod, u kterého po skončení nemohu vlastně věřit ničemu z obsahu. ()

Filec 

všechny recenze uživatele

Voda je jediná "látka" v prírode resp. na svete ktorá sa vyskytuje v troch skupenstvách a už len preto to stojí zato vidieť!!! ()

Reklama

Reklama