Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl pořádnou sračku, tak jsem si říkal, že to napravím. Jenže místo prošlé majonézy jsem se z nějakého důvodu pustil do filmového produktu. Měl jsem předběžnou představu, co očekávat. Zhlédnutím Závady Blair Witch totiž člověk přijde o všechny iluze, a tak se zážitek z Plump Fiction nesl v podobném duchu. Neustálé kroucení hlavou nad tím, co si zakomplexovaní parodymejkři dovolí natočit a pouštět divákům, střídaly občasné výtrysky smíchu nad tím, jak je to celé debilně debilní. A to jsem to ještě sledoval bez titulků, takže mi spousta perel unikla. Zároveň ale nechápu tu nenávist uživatelů, kterým si někdo dovolil sáhnout na modlu. Lidi, neberte toho Tarantina (a ani sami sebe) tak vážně. (1 054.) ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Kdysi, když jsem se na csfd snažil co nejrychleji nahnat prvních 500 hodnocení, jsem trochu podváděl a několik filmů, které jsem neviděl, ale byl jsem přesvědčen o jejich nekvalitě, jsem sepsul odpadem. A co může být horší než parodie na jeden z nejlepších filmů všech dob? Podle počtu hodnocení to tak udělalo více lidí, tím spíš, když sehnat tenhle "skvost" není vůbec jednoduché. Nedávno jsem se rozhodl tuto možnou křivdu napravit a Plump Fiction jsem si pustil. Očekával jsem béčkový bizár s přepálenými fóry. Dostal jsem kupodivu poměrně nudný amatérský snímek, který jako celek vůbec nedává smysl - podivně přeskakuje scény, některé opakuje s jinými herci, občas se rozhodne místo Pulp Fiction parodovat Reservoir Dogs nebo Natural Born Killers. Pozitivně bych hodnotil asi jen sountrack, který občas zvedl atmosféru. ()

Reklama

Azog odpad!

všechny recenze uživatele

Totální kravina, bez vtipu, bez nápadu, bez vtipu (vím, že to tady mám dvakrát, ale bingo je vtipnější). Navíc nikdy nepochopím, proč někdo paroduje komedie! Na konci "filmu" ,po titulcích, je sestřih zkažených "vtipných" záběrů (to se mi nelíbí nikdy nikde), ale dle mého měli titulky umístit na začátek, a považovat tak celou tuto kravinu za zkaženou. ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Tragické. Neodborně zneftipněné vtipy. Někdo se rozhodl vzít dobré věci z jiných filmů a zcela je zkazit převedením do zcela nezábavné podoby a asi doufal, že to nějakým způsobem bude lidi bavit? Nevím, asi. Každopádně je to tragédie ve všech směrech. Žádné, tak špatné, až je to dobré, žádná nezáměrná vtipnost, nic. Jen 82 minut příšerně natočeného utrpení. Jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděl. Nemá nic, co by ho zachraňovalo. Děkuji, raději elektrošoky. 1,5 %. ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Ja vlastne ani neviem čo k takej sračke napísať. Snáď len pre tých čo nevideli: Nenechajte sa zlákať že je to paródia na Pulp fiction, Natural born killers a pod. Nie je to vtipné. Nie je to pozerateľné. Je to prašivá nuda. Jednu hviezdičku dávam len preto, lebo Plump Fiction je dobrá lekcia pre tých, čo dávajú na "oficiálne texty" distribútorov. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama