• Douglas

Nikdy asi nepochopím, o co se "tvůrci" vlastně pokoušeli, když natočili film, který je zoufale trapný, zoufale nevtipný, zoufale úplně na ".....". Všechno je zde příšerné: jeptišky místo gaunerů, čokoláda místo heroinu... a vlastně nemá nejmenší cenu se na Plump Fiction zkoušet dívat. Brrr.(15.7.2002)

• Lima

Naprostý humus na zvracení. Jeho tvůrci si zaslouží to, aby na ně Marsellus Wallace poslal negry s letlampou, aby si hoši trochu zablbli. Aby jejich prdel poznala středověk, no né Quentine?(13.4.2003)

• Gemini

Skaldův příběh a hodnocení je podobné jako u mě. Ale kdybych dneska viděl toho ubožáka co "parodoval" (to slovo už nemůže být ani v uvozovkách, protože parodie je aspoň trochu vtipná) Travoltova Vincenta Vegu, dostal by pěstí. A nejen jednou. Anebo víte co, přineste mi radši "režizéra" tohohle, stydím se za to označení, filmu a nechte mě o samotě s ním a gumovou hadicí...(31.1.2003)

• Tom Hardy

Tak dlouho jsem hledal snímek, který ohodnotil jako odpad! A nakonec bylo mé (zdárně nekonečné) hledání úspěšné. Nemá to scénář, nemá to schopné herce, nemá to jediný dobrý vtip... tak k čertu s tím...(6.9.2002)

• AngelAngie

Fuj .. k tomu se nepřiblížit ani na kilometr.(29.5.2008)

• Brouk

To je (byl) paskvil... Nic jiného se říct nedá... Děkuji... Nechci už nikdy více...(8.7.2004)

• dobytek

Život je jako bonboniéra. Je plnej sraček. - Tak za tuhle hlášku dávám tu 1 hvězdičku. Myslim, že momentální hodnocení 8% je přecejenom až moc krutý.(30.4.2006)

• sud

Tohle je fakt taková trapárna, která nemá jen tak obdoby. Viděl jsem ji na kazetě půjčené od kamaráda, který mi tento flm půjčil, abych viděl, jaká blbost se mu dostala do rukou. Viděl jsem asi půl hodiny a pak jsem mu to vrátil. Tomuto filmu se vyhýbejte velkým obloukem a V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ!!!!!!!!! si ho nespleťte s Pulp Fiction od Quentina Tarantina.(19.7.2005)

• DJ Obelix

"From producers WHO SAW Pulp Fiction, Reservoir Dogs & Braveheart" - sice jsem tento "klenot" neviděl, ale tohle mě pobavilo :-)(3.10.2008)

Krásná pomsta ďáblovi Tarantinovi.(20.7.2007)

• Pilda17

0/10 = 0%(28.10.2009)

• fishki

Kŕč...hnusný kŕč...(29.8.2007)

• ProjectAlice

Film ako je Pulp Fiction si nezaslúži paródiu. Navyše je to viac trápne než vtipné. Amatérske vystúpenia ,,hercov". Ľutujem, že som stratil niekoľko minút svojho života sledovaním tohoto ,,filmu". Dúfam že režisér už nikdy nič nenatočí. Trapas trapasov. 0%(13.3.2011)

• Segrestor

Kultovní filmy Quentina Tarantina lze napodobit nebo si z nich utahovat i jinak. Dokonce by to šlo udělat, že by to mělo hlavu a patu. Ale takhle to vypadá, že si idiot s debilem podali ruce a řekli si: "Dnéskhá phokhoříme Tharanthýna, ujáá ééé ťaťaťa." A natočili Plump Fiction. Škoda dalších slov.(22.6.2011)

• Blofeld

Film je skutečně ztělesněním vtipnosti. Ale (tentokrát bez ironie) mě docela pobavil slogan "Od producentů, kteří viděli Pulp Fiction, Gaunery a Statečné srdce"...(6.10.2005)

• Kryton

Nepovedená parodie na Tarantina. Ono ty parodie se od dob ZAZ nezlepšují.(6.2.2010)

• Torision

Naprostý vrchol ubohosti a nevkusu.Vážně ten nejhorší filmový odpad, jaký si dovedete představit.(19.9.2007)

• gjjm

Mohlo by to bejt tak, že Plump Fiction by byla nejhorším filmem na Csfd.cz a Pulp Fiction nejlepším. A ty seš ten spravedlivej a já jsem ten pastýř, a svět je ten zlej a ten sobec. Tak by se mi to líbilo. Ale není to kurva pravda. Pravda je, že tohle je ten slabej a já jsem ta krutovláda zlejch kritiků. Ale, Ringo, snažím se, fakt tvrdě se snažím bejt ten pastýř.(3.2.2009)

• Temný pasažér

Jak můžou vůbec vypustit na povrch něco tak idiotského.Zesměšnění jednoho z nejlepších filmů všech dob,pryč s takovými "odpady" !(25.7.2007)

• Korbitch

Jaxi kurva může někdo vůbec dovolit dělat si prdel z Pulp Fiction?!?!?!?! Zmrdi! PS: SAKRA VYMAŽTE TY HVĚZDIČKY!!!!!!(20.5.2008)

<< předchozí 1 2 3 4