Reklama

Reklama

VOD (1)

Sněhulák je fajn. Se sněhulákem je zábava. A ještě větší zábava je, když ožije. Ale co už taková zábava není, když se do něj převtělí masový vrah. Žil jednou jeden cynický zabiják jménem Jack, který přísahal celému světu pomstu za to, že byl dopaden a poslán na doživotí do vězení. Při převozu do cely došlo k autonehodě a Jack byl rozleptán kyselinou. Případ se zdá být uzavřen, ale pouze do té chvíle, než začne okolí ohrožovat vrah v masce sněhuláka. Podaří se policistům ledového maniaka zlikvidovat dřív, než bude pozdě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti podobným ujetostem ale i tady mám stejnej problém jako u nedávno viděnýho filmu The Gingerdead Man. K mé spokojenosti by to muselo být mnohem víc vtipnější, sněhulák by měl chrlit daleko výživnější hlášky a určitě by to mělo být mnohem víc krvavější. Tohle je takový neslaný, nemastný. Věřím, že s větším rozpočtem a v rukou schopnějšího režisér by z toho mohla být solidní, předvánoční, komediálně hororová taškařice. Pomstu zmutovanýho vraždícího sněhuláka (pokračování) už si nejspíš nechám ujít. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Základným problémom filmu je, že je hororovou komédiou a až príliš často sa trápne snaží o niečo ako humor. Viac by prospelo, ak by sa všetky postavy tvárili sakramentsky vážne a prenášali by drsné vety bez akéhokoľvek žmurkania očami, že "my to ale nemyslíme vážne". Námet vynikajúci, no diletantsky zrežírovaný. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Nejnaštvanější sněhová koule na světě!" Film jako by vypadl z příhrádky nadepsané 80.léta. Námět i zpracování té době odpovídá, což by se dalo ustát. Postava vraždícího sněhuláka i triková stránka jsou otřesné, což by rovněž při větší odvázanosti nevadilo. Jistě, hlavička letí vzduchem, z domácí puťky je rázem ozdoba vánočního stromečku a kromě sněhu jsou zde ještě rampouchy! Znásilnění sněhulákem bylo vtipné, jen bych čekal poněkud šťavnatější provedení. Vůbec gore efekty jsou velmi umírněné. Škoda, námět sliboval drsné sněhové orgie, které se však příliš nevydařily. Alespoň že většina vypatlanců se závěrečných titulků nedožila... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, který je blbý, ale dobře blbý. Kdyby tvůrci trochu přitlačili, mohlo by se jejich dílo stát kultem (což se asi částečně stalo, když je zmiňován prakticky ve většině anket vánočních horrorů a dočkal se pokračování). Film, v němž si Shannon Elizabeth procvičovala svlékání před kamerou do Prciček. prostě, jako sranda se t dá, jen tomu prostě něco chybí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už ten začiatok vyznel dosť sprostučko a naivne.A tak príbeh nieje ničím výnimočný. Odsúdený vrah sa ide pomstiť tomu kto ho chytil a nezastaví ho pri tom ani kyselina a v zápätí smrť.Tak takýchto príbehov,kde vrah sa vráti pomstiť sa a ešte viac nasraný je veľa a aj oveľa lepších.Herci tiež nezvýšili úroveň tohoto filmu. Čakal som že aspoň hlášky ma budú baviť ale ani tie neboli nič moc a boli klasický všedné.Jedine čo stálo za niečo boli vraždy,tie boli dosť slušné.Ale všetko ostatné už stalo za veľkú snehovú riť.No a triky a hlavne Jacka Frosta boli ako zo 40 rokov a nie z 90-tych. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • První filmová role Shannon Elizabeth. (hladass)
  • Film se natáčel v San Bernardu a Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama