foto

Shannon Elizabeth

  • nar. 7.9.1973 (43 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Modelka a herečka Shannon Elizabeth se narodila 7. září 1973 v Houstonu v Texasu. Její matka je míšenka německé, francouzské a indiánské kultury, otec zase syrsko-libanonského původu. Když jí bylo deset let, její rodina se přestěhovala do Waco ve státě Texas. Již jako dítě se aktivně věnovala tanci, baletu a dalším aktivitám. Během střední školy hrála aktivně tenis, pro jehož profesionální dráhu se však nakonec nerozhodla. Věnovala se také např. volejbalu a dalším sportovním aktivitám.

Když si v průběhu studií zahrála ve videoklipu místní rockové kapely, producent onoho klipu jí doporučil modelingovou agenturu v New Yorku, se kterou po studiích podepsala smlouvu. Následně začíná fotit po celém světe.

Navštěvuje Tokyo, Hong Kong, Miláno a spoustu dalších míst. Po návratu do Ameriky strávila rok v South Beach v Miami, následně se stěhuje do Los Angeles, kde fotí snímky pro firmu Ford Modeling, později přechází k Elite Model Management. Zde také začíná svou hereckou kariéru. Začíná se objevovat v teenagerských komediích jako PRCI, PRCI PRCIČKY 1 a 2, SUPERSVŮDNÍCI, nebo v hollywoodské hororové parodii SCARY MOVIE. Mihla se i v populární komedii Richarda Curtise LÁSKA NEBESKÁ.

Vladimír "Endyis" Endler

Herecká filmografie

2016 Gibby
Swing Away
2015 Marshall the Miracle Dog
2014 The Outsider
2013 Christmas Star (TV film)
In the Dark (TV film)
2012 Green Story, A
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
Zlatá zima
2011 Novel Romance, A
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Night of the Demons
2008 Gambler
Smrtící posedlost (TV film)
2007 Pokerový král
2005 Cuts (TV seriál)
Mladej a já
Prokletí
Zpověď americké nevěsty (TV film)
2004 Rodinka na tripu
2003 Chamtiví lháři (TV film)
Láska nebeská
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Off Centre (TV seriál)
Prci, prci, prcičky 2
Supersvůdníci
13 duchů
2000 Dish Dogs
Evicted
Jdi za svou hvězdou (TV film)
Scary Movie: Děsnej biják
1999 Anděl strážný (TV film)
Dobro proti zlu (TV seriál)
Prci, prci, prcičky
Seamless: Kidz Rule
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)

Dokumentární

2004 Oh, What a Lovely Tea Party
2003 50 Sexiest Video Moments (TV film)

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
2004 Celebrity Blackjack (TV pořad)
Fashion News Live (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
MTV Icon: Metallica (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace