Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto napínavém dramatu se vysloužilý agent FBI vrací zpět do sedla, aby pomohl vyřešit případ nebezpečného maniaka, jenž terorizuje Washington. Na nádraží ve Washingtonu někdo zastřelil sedm lidí. Po tomto útoku FBI dostane varování, že podobná zvěrstva se budou opakovat každých 24 hodin do té doby, než mu vyplatí částku 20 miliónů amerických dolarů. Jediným vodítkem k dopadení vraha je ručně napsaný vzkaz, a tak se zvláštní agentka Margaret Lukas (Natasha Henstridge) obrací na soudního analytika Parkera Kincaida (Tom Everett Scott). Kincaid je bývalý agent FBI, který odešel ze služby poté, co uprchlý vrah zaútočil na jeho syna, ve snaze se mu pomstít. Zatímco pomáhá vypátrat dalšího maniaka, bojuje ve svém soukromém životě se svou bývalou ženou o to, co je mu v životě nejdražší – o své děti. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

Atrejka1 

všechny recenze uživatele

Asispojlery ***Jasně, bomba je nastavená na co nejdelší čas, aby všichni stihli utéct. Policajtka jde do akce, kde se očekává pachatel mezi hromadou lidí a bude třeba ho pronásledovat - v podpatcích se běhá fakt báječně. Zločinec se pere v domě s hrdinou, dělají u toho (nečekaně správně) pořádnej kravál, ale dětičky spí jako do vody hozený. Ani jedno se nevzbudí. A hepyend se záhadným uklizením zakrvácenýho a pokosenýho domu pro nečekaný příchod sociálky? Nesnáším takovýhle trapárny! ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Jeferry Deaver , je dobrý autor , dobrých knich , s dobrým příběhem a setsakra dobrým talentem. Kniha je ovšem kniha a každý přechod na plátno je riziko. Tady se to povedlo tak napůl. Povedlo se to mnohem méně než Sběratel kostí , který taky trochu pokulhává za knihou. Před lety sem četl knihu ( od Jeferryho Deavera ) která se jmenuje Modrá sféra. Na přebalu sem se dozvěděl že se podle knihy chystá film - už pár let čekám kdy to zfilmujou , protože Modrou sféru považuju za nejlepší co kdy napsal. No ale zpět k ďáblově slze. Sice se děj trochu liší od knihy , ale nějak mi to tady nevadí a herci jsou příjemní - není to sice veledílo hodné oscara nebo tak , ale je to dobrá krimi. ()

Reklama

LeaFF 

všechny recenze uživatele

I já jsem četla Ďáblovu slzu a musím říct, že Jeffery Deaver je tak trochu psychopat :-) knížka bezesporu vede nad filmovým zpracováním, ovšem ani film není špatný, možná by to chtělo větší rozpočet. Herecky to bylo zahrané slušně. Pro ostatní kritiky - skočte si do knihovny půjčit knížku, s tou budete určitě spokojeni, pokud nejste líný číst. Pak se možná ještě budete rádi koukat v neděli odpoledne :-) ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Famózní pan spisovatel Jeferry Deaver by si zasloužil jistě lepší filmový zpracování svého románů. Píše naprosto skvěle a já mám od něj snad všechno, co u nás vyšlo. Snímek na mě působí i přesto, že je poměrně mladý svým pojetím a naprosto bez charismatických herců, jako kdyby byl z osmdesátých let. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Naprosto standardní kriminálka. Vložit jiné herce, trochu více akce a schématické vypočítavosti, snad o něco méně rádoby dramatických kliček s hloupou muzikou a trochu pozměnit předvídatelný konec a je z toho trhák. Známe to. Hrát tam Angelina Jolie s jiným holywoodským krasavcem ... dostane se to na plátna kin ani nemrkneme. Problém je, že je toho už moc. Kriminální seriály nám lezou pomalu ušima a pak se divíme, že natočit dobrou a zajímavou kriminálku s neotřelým tématem za nízký rozpočet je tolik těžké.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama