Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Téměř celý děj filmu se odehrává v řeznictví, kde muž středního věku krájí maso, porcuje kýty a prožívá své sexuální fantazie. V horním patře pracuje jeho nadřízená, žádostivá a koketní Tini, za pultem krásná blondýna Roxy. Brzy se ve filmu objeví mrtvola a vyšetřování se ujímá policejní inspektor, který je oběti nápadně podobný. Mezitím vstřebáváme novinky o Roxy, a vůbec se dozvídáme divné věci. (Pafl)

(více)

Recenze (6)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná uchylárna o jednom řezníkovi, který má sexuchtivé touhy. Je zde spousta nahoty, sexu a sexuálního obtěžování, ovšem mne ke spokojenosti chybělo gore, které se zde nedostaví vůbec. Mohla z toho být slušná Holandská divočina, takhle jen zvláštní psychologická sonda do introvertní duše. Jako experimentální film sice zajímavé, ale na mne málo šokující či účinné. 60% ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Nemám rád pohled na syrové maso, a nikdy ho neberu do ruky (vařím jen z masových výrobků). Myslel jsem, že když se v tom překonám, budu odměněn jiným, možná i novým, zřejmě experimentálním, pohledem na svět a na život. Známá dvojka Victor Nieuwenhuijs a Maartje Seyferth se o to pokusili, ale výsledkem je jen a zase pokus. Základní linie tu byla. Kolem ní se experimentovalo. Ale většinou jen pro experimentování. L'expériment pour l'expériment... Poměrně vysoce hodnocený film (80%) se mi podařilo trochu ponížit (78%). ()

Reklama

Pafl 

všechny recenze uživatele

Film jako kdyby Alex van Warmerdam začal brát drogy. Anebo jako kdyby se spolčil s Peterem Greenawayem, to je skoro to samý. Vážně, ten řezník má v sobě velkej kus z řezníka ve Warmerdamových Seveřanech - ale toho masa, toho masa je tady daleko víc. Zkrátka film od kosti. ()

nolitimere 

všechny recenze uživatele

Toto bol naj filmový trip aký som si kedy dal EVER !!! ... ešte medzi jednu * a odpad! by som vtesnal hodnotenie , že ,, zle ,, ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama