Reklama

Reklama

The Sleeper

Trailer

Obsahy(1)

Píše sa rok 1981, dievčatá zo sesterstva Alpha Gamma Theta si pripravujú u Cindy, jednej zo svojich členok večierok, na ktorom majú nové členky zložiť prísahu. Dobre zorganizovaná party je takmer bez chyby, až na hosťa, ktorého nik nepozval. Ten rozbehne napínavú hru na mačku a myš. Keď v dome zazvoní telefón, v slúchadle sa ozve jeho hlas a ten oznámi, kto bude ďalšia obeť. Zvyšok už vybaví kladivo v jeho rukách. Každým úderom sa počet členok sesterstva znižuje a strach a hrôza narastá. Dostane polícia vraha skôr ako on stihne všetkých vyvraždiť? (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla Strašná Blbost.. Nevím o jakém výborném gore,tady všichni mluví.. V tomhle snímku bylo snad nejhorší gore co jsem kdy viděl!! Useknout ženské hlavu a vedle těla dát hlavu úplně umělou plastovou WTF? Když vrah běhal s kladivem působilo to velmi komicky, tak jsem rád, že mě aspoň pobavili.. Očividně nic jiného ani neumí.. Takže nikoli Horor/ Thriller.. Ale Komedie! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

The Sleeper je napodobenina laciných vyvražďovaček z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let (namátkou Black Christmas), přičemž vypadá jako napodobenina laciných vyvražďovaček z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let. To jinými slovy znamená, že přes všechnu snahu nepůsobí úplně jako laciná vyvražďovačka z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let (což se například v subžánru okultního hororu povedlo Westovu Domu ďábla). Doufám, že je ten rozdíl jasnej :-) Jinak k filmu: herci slabí, gore málo, vražd málo (navíc vrahoun většinou jen jednou praští kladivem a je hotovo), vrahounův vzhled poměrně znepokojivej. Zhruba dvě třetiny stopáže jsem byl spíš rozmrzelej, ale musim uznat, že závěrečná čtvrthodinka šlape hodně dobře - kdyby měl takovou atmosféru celý film, byl bych asi značně spokojenej. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Režisérova pocta osemdesiatkovým hororom dopadla výborne; príbeh pochybného maniaka, ktorý pozoruje, terorizuje a vraždí dievčatá v miestnom spolku sa pozerá dobre a má kvalitnú atmosféru. Dej pripomenie hlavne Black Christmas, čo je jeden z mojich najobľúbenejších hororov a popri tom sú do filmu sústredené rozličné trademarky a klišé 70´s - 80´s hororov, ktoré potešia. Opustilo sa však od veselších úsekov; spracovanie je v tomto prípade úplne vážne, chladné a na to, že to bolo natočené s minimálnym rozpočtom to obklopuje skvelá, štýlová audiovizuálna stránka, herecké obsadenie je fajn, film je tajomný a napínavý, miestami aj krvavý a celkovo to proste klape ako má. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě poměrně překvapení. Film jsem si pustil náhodou protože jsem myslel že je to jeden starej film z 80 let....Ale moment on tak vypadá. Což mě dost potěšilo, ten feeling béčka je strašně příjemnej a i když to občas uklouzne tak to furt má solidní atmosféru a hlavně mě potěšilo to že se to nebojí ukázat krev. Krve je tu dost a gore taky, takže z tohohle jsem byl potěšen. Nicméně on film samotnej začne po čase lehce nudit a padat do stereotypu. Ale byl jsem přeci jen rád takovýhle filmů(myslím kvalitních poct 80 let) moc není a už rozhodně ne povedenejch. 3*. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších noviniek o masovom psychopatickom vrahovi, ktorý postupne likviduje študentky jedného spolku. Vlastne štandardný slasher, ktorý potešil predovšetkým peknou atmosférou (áno, najmä tých 80. rokov), ale vytkol by som mu pár vecí. Ten film je dosť spomalený, hudba trhá uši, herečky nič moc (myslím že len jedna ukázala v priebehu filmu kozičky, čo je fakt slabota) a po každom morde nasleduje približne 15 minút nudy. Navyše sa mi aj záverečné rozuzlenie zdalo predvídateľné a predovšetkým dosť odfláknuté. Gore je však výborné, tam potešilo množstvo scén ako rozmlátenie lebky, tváre, odseknutie hlavy a podobne. Šepkajúci zabijak s kladivkom a "mŕtvolne" modrými očami vyzeral dostatočne vyšinuto a vzbudzoval rešpekt. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama