Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (126)

verbal 

všechny recenze uživatele

Zahrát si flašku s pošahaným veteránem z Afgánistánu nemusí být nutně od věci, zvláště pak, jste li už znuděni z toho věčného ukazování koz a jiných vypelichaných pohlavních znaků, pohled na franckující pipky vám evokuje pouze to, že jste večer zapomněli vrazit nevylízaný pekáč od nedělní husy do myčky a ráno bude pěkně smrdět, anebo vás vyloženě otravuje poslouchat neortodoxní sexuální praktiky nějakého protřelého panice se sbírkou Hustlerů. Taková psychicky nestabilní guma dokáže i fádní hru docela príma okořenit. To pak můžete očumovat žaludky propálené kyselinou z baterky, kochat se pohledem na ustřelené a ukousané prsty, trochu se roztomile poplazit s prostřeleným kolenem, zkusit si nezaplakat s plnou dávkou slzáku do xichtu či se přesvědčit, co dokáže nesmělý kvadruplegik s odjištěným granátem. Pro samou zábavu úplně zapomenete, že jste si po flašce chtěli zahrát okurčák, Friga nebo jinou veselou společenskou hru. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jasně dokazuje,že flaška nemusí být zábava jenom na párty,ale může z toho být i solidní zábava na filmovým plátně.Samozdřejmě pokud se to dobře uchopí.Navíc filmy ve stylu Would You Rather nebo třeba Vile já prostě můžu.Navíc mi to hodně (hlavně ze začátku) připomínalo film The Final.Ale každej z těchto filmů si šlape svou vlastní cestičku a je úplně jinej.Hlavní pošuk hrál skvěle a ostatní herci si to střihli taky dobře.Snímek byl dobře natočenej a hned od začátku mě v táhl do děje.Takže za sebe říkám,že to bylo příjemný a nečekaný hororový překvápko,který můžu klidně doporučit.Snad jen nadšenci gore efektů(což jsem i já) by mohli brblat,ale myslím si,že tenhle kousek to skvěle utáhl i bez nich a to se taky cení.Spokojenost. ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

Film sice bez nahoty, ale na mě až moc zaměřený na s*x a drogy. Nemám rád mejdany ani diskotéky. Atmosféra, když přijedou do skromné chatky byla slušná, hlavní záporák nebezpečný. Poté to nejspíše režisér neuměl pořádně uchopit a nevěděl, co nebo jak vlastně natočit. Pointa celkem slušná, ale určitě ne šokující a dal by se rozhodně vymyslet mnohem lepší závěr. Týpci jako filmové postavy tzv. zlaté mládeže nesympatičtí, což tak mělo být. Režiséři se musí umět zvládat lépe konce cca poslední dvacetiminutovku. To vidím, jako zásadní v dnešní světové kinematografii. Hlavně za ty narážky na s*x dávám 3* (to do hororu nepatří). ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Mohl by to být naprosto výborný thriller, kdyby se to trošku vyladilo. Ten nápad, scénář a průběh byl naprosto v pořádku. Co tomu chybí jsou rozhodně lepší herci. David Oakes a Jennie Jacques jsou ještě dobří, ale ten zbytek nestojí za moc. Nicméně si myslím, že Robert Health by měl tvořit více, protože potenciál tam opravdu je! Jen více podobných pokusů. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Začátek byl tak slibnej! Justin je skvělá postava magora, ale po chvíli začne nudit. Pak tam je pár naprosto nepodstatných postav a ta vypatlaná dylina, která má chvílema naprosto úžasný nápady a je strašně dobrosrdečná a za 5 minut se z ní stane zase kráva. A navíc tolik WTF momentů už jsem dlouho neviděl. Naprosto nevysvětlitelný chování postav atd... Prostě mě to po 45 minutách přestalo úplně bavit a moc mě to nebralo. Kdybych měl alespoň radost z těch smrtí, ale i ty byli udělaný nudně. Škoda. Takovej promrhanej potenciál. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama