Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (126)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Těm chlápkům prostě v hlavě blýskl nápad a provedli ho. Nemůžu proti těmto Anglánům říct žádně křivé slovo, protože je pravda, že jsem se u filmu bavil a to jsem od něj nečekal prakticky nic. Postavy každá jiná, jiné vlastnosti další plus. Nepočítám perfektního záporáka, který byl ve filmu mým číslem 1. Chvála. Chvála. Chvála. Ale přece jenom to nebyl ten typ, který by mě natolik zaskočil abych mohl prohlašovat věty v podobě Nejlepší horor roku 2012 apd. To zase ne, but suprise it was big. Hodnotím 80% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa.Aj keď tento film sa vyznačuje dosť dlhými konverzáciami ale malou akciou.Hrať fľašku s neznámym a ešte aj psychopatom sa moc nevypláca.Tento film je predvídateľný a už dopredu viete ako tento film dopadne.Odohrávalo sa to hlavne na chate a v jednej miestnosti,ale vobec to nevadilo.Sympatický herci,vraždy boli niekedy veľmi vynaliezavé a aj natočené to bolo dosť dobré. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

No rozjezd to mělo skvělý, máme tady bandu nesympatických študáků, z nichž jenom jednomu se dá fandit a pak jednoho magora, co se chce mstít. V tuhle chvíli jsem fandil tomu magorovi, doufal jsem, že ta banda hezky pomaličku pochcípe a kdyby to zůstalo jen u toho a rozehrála se hra s mučením psychickým i fyzickým, byl bych radši. Jenže se tady režisér pokoušel o nějaké větší zvraty, fandit se nedalo ani jedné straně a díky tomu to šlo celé čím dál tím víc dolů a ten závěr byl sám o sobě dost směšný a trapný. Nejhorší ale je to množství nelogičností, jaké tady je. SPOILER Jedna holka se dostane z té lepící pásky a ostatní po ní nechtějí, aby je rozvázala a místo toho jí říkají, ať zdrhne a najde pomoc? Když široko daleko nic není? A Paul má postřelenou nohu a celou dobu to tam skoro až v pohodě zvládá? A jakou souvislost s tím dějem nakonec měl ten pohled? A jak mohl Felix přežít? Kde je zbytek té bohaté rodiny, proč v tom sídle je jenom správce a Felixův bratr? KONEC SPOILERŮ A není to všechno, je toho víc. Je to prostě nedotažené a postavy se tu v některých situacích chovají dost debilně. Přitom ten film je napínavý a atmosférický jak sviňa a ze začátku jsem z něj byl opravdu nadšený. Škoda jen, že to pak tak spadlo, potenciál tu byl, ale jinak jsem si to užil. 3* ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak trošku mi to připomínalo http://www.csfd.cz/film/267507-loved-ones-the/ (5*). Možná to bylo prostředím, studenti, styl zabíjení ... Nečekal jsem, že se budu u tohodle tak suprově bavit. Nebudu psát, že tenhle film nemá chyby, má, ale je to zas po dlouhé době, co se mi opravdu líbilo a co bych si v klidu pustil někdy znovu. Teenagerská svižná vyvražďovačka s dobrými herci. A hlavně to má přesně tu skvělou anglickou atmosféru. Po dlouhém váhání těch 5* prostě dám. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že se po dlouhé době objevila studentská vyvražďovačka, která není tuctová, avšak bohužel je tu ono pověstné "ale". Tím jsou herci a kostra příběhu. Ti první jsou partou typických nesympatických indviduí, které americké produkce rozhazují plnými hrstmi. Co postava, to nesympatický ksicht. Jediným, jakž takž skousnutelným zjevem, je hlavní mikkelsenovský záporák. Co se příběhu týče, tak režisér se snažil být v daném žánru až příliš originální a i když mu to vyšlo, tak v tomto případě byla ona netuctovost spíš na škodu. Stačil obyčejný motiv pomsty ve stylu oko za oko a né do toho plést různé fantasmagorie o rodinné cti a podobně. Je to škoda, protože Heath ukázal, že má pro tuto tématiku cit a měl i pár dobrých nápadů. Snad to příště bude lepší. 40% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama