Tong (studentský film)
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2009, 9 min
Geniálnemu či naopak nešikovnému vynálezcovi (to je na posúdení divákov) sa podarí zachrániť planétu. Ale za akú cenu? (ito7)
Machrovic
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/tong ( s českými titulky)(30.10.2011)
Sfinkter
Asijský vědec Tong vypadá jako sběratelská figurka typu bubble-head a méně sympatickou postavu bych hledal jen těžko.(2.1.2012)
SallyZen
Pan Tong je velice sympatický stařík, ale to mi nestačí k tomu abych to považoval za vynikající kraťas. Tvářilo se to jako humorný snímek, ale bohužel jím nebyl. 60%(25.8.2011)
boombang
Pointa rozhodně překvapivá, ale bohužel nepříliš vtipná.(16.8.2011)
Wacki
Tenhle filmek stojí za zhlédnutí. Kvalitní animace, dabing a originální příběh s koncem, který sem rozhodně nečekal!(16.8.2011)
Rembrant
Nemastný, neslaný snímek o roztržitém vynálezcovi.(22.2.2012)
Eironn
Zaujmavý nápad ale nič extra , veď posúdťe sami http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/tong(16.8.2011)
Lobotommy
Příjemná animace a pointa je zcela nečekaná a výborná!(28.3.2012)
LetztesBiest
Musím říct, že mě pointa vážně překvapila : ) Určitě stojí za shlédnutí.(20.9.2011)
Phoeniyx
Takový vyšinutý a podivný vědec kterému nic nevyjde ale stojí to za to :)) ten konec mě opravdu dostal!(6.11.2011)
Yokolobuna
Děkuji moc webu videacesky.cz bez nich bych k takovýmto dílkům jen těžko našel cestu. Originální, zajímavá animace zejména vědce Tonga (to byl ten nejošklivější asiat co jsem kdy viděl). Velmi povedený kraťas, kdyby měl lepší konec tak i na plný počet hv. Takovýchto věcí chci víc!!! V neposlední řadě díky DaviD3141, za to že se tu tento film vůbec mohl objevit.(16.8.2011)
Jean_Calid
Těžko komentovat. Zajímavá pointa, hezká animace, ale co více říci? Prostě si vás to získá, nebo ne.(24.10.2011)