Reklama

Reklama

Tong

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2009, 9 min

Obsahy(1)

Geniálnemu či naopak nešikovnému vynálezcovi (to je na posúdení divákov) sa podarí zachrániť planétu. Ale za akú cenu? (ito7)

Recenze (14)

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Tenhle kraťas nebude patřit mezi mé oblíbené a i když má na stránkách momentálně přes 92%. Laciný příběh, samoučelná zábava, okoukaná animace a bez nijak nápadité pointy - tak to můžu klidně poslat do věčných lovišť. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Možná zítra, díky Vám, budeme moci cestovat v čase." Ale to už jsme dávno dokázali - přece tenkrát, když se Tong pokoušel vyrobit duplikátor. Já jsem se tedy při vědeckých neúspěších asijského génia dokázal několikrát pousmát, ale chybělo mi tam něco s velkým Ň, co by mě skutečně rozesmálo. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Pan Tong je velice sympatický stařík, ale to mi nestačí k tomu abych to považoval za vynikající kraťas. Tvářilo se to jako humorný snímek, ale bohužel jím nebyl. 60% ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Asijský vědec Tong vypadá jako sběratelská figurka typu bubble-head a méně sympatickou postavu bych hledal jen těžko. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Co to ten blbec zase vyvedl?" Tong je ve svých vynálezech trochu napřed, vždycky o krok dál, než má být. Dobrá, vtipná pointa a závěrečný dotaz, zda by Tong nechtěl pracovat pro vládu, mě dokonale odrovnal. Francouzi se v krátkometrážní práci docela vyžívají. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Děkuji moc webu videacesky.cz bez nich bych k takovýmto dílkům jen těžko našel cestu. Originální, zajímavá animace zejména vědce Tonga (to byl ten nejošklivější asiat co jsem kdy viděl). Velmi povedený kraťas, kdyby měl lepší konec tak i na plný počet hv. Takovýchto věcí chci víc!!! V neposlední řadě díky DaviD3141, za to že se tu tento film vůbec mohl objevit. ()

Wacki 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek stojí za zhlédnutí. Kvalitní animace, dabing a originální příběh s koncem, který sem rozhodně nečekal! ()

BalbiJirka 

všechny recenze uživatele

Ten vzhled Tonga byl úžasnej, bavil mě pokaždé, kdy byl v záběru. Tenhle humor mám rád, opravdu mě to překvapilo, jsem rád, že takové snímky jsou. ()

Reklama

Reklama