Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

misterz 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia bez chuti. Škoda, pretože nápad by tu bol. Je to v podstate klišé príbeh o kamarátstve dvoch žien - najprv sa neznášajú, potom sa milujú, potom sa zase neznášajú, aby si tak nakoniec opäť padli do náručia... Väčšinou nuda, ale aspoň to neiritovalo. A Justing Long tu zase hral slizkého týpka. Podpriemer. 40/100 ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Dvě holky, který se z minulosti nemaj rády, protože jedna vylízaná kurvička, té druhé, scvrklej pipce, "nechtěně, opilá chrstla do obliče půl litr teplých chcánek, spolu začnou bydlet. No jasný. Čekáte, že strastiplnou cestou, přes moře moči a kopce hovínkový zmrzlinky a sexuálních nechutností, si k sobě tahle nesourodá dvojka cestu najde? Čekejte. Já to si taky protrpěl. Jinak je to bežná fekální kravina, bez většího přínosu. Ale s horou robertků, blbejch keců, blbejch herců a nekonečnýho zástupu prstů namočených ve frndě. Celkem slaboučký. Kecy typu "Asi jsem se udělala", nebo " Nejsi můj pravej a nikdy si ani nebyl". 29%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

To je zase jedna komedie. Dvě holky, které se nesnášejí, se nuceně dají dohromady. Každá se jeví naprosto jiná, ale ve skutečnosti jsou obě úplně stejné. Jedna si hledá práci a chce nějaké dobré místo, druhá, která má byt, ale ne peníze, se snaží, seč může, aby si byt mohla udržet. A tak občasně volá nějakým chlapíkům, kteří si to chtějí rozdat alespoň po telefonu. Její nová spolubydlící ji jednou zaslechne a zjistí, o co vlastně jde. Nejprve se na to tváří divně, ale pak se dají do kupy a udělají si malou společnost, kdy nechají pány, aby jim volaly. Tedy volá pouze jedna, drhá je spojovatelka. Mají z toho celkem dobrý byznys a jsou z nich najednou BFFs, tedy nejlepší kamarádky nadosmrti. Jenže to by to nebyl film, aby v něm chyběly nějaké ty zvraty a pády. Na snímku "For a Good Time, Call..." je zajímavé, že to je a není romantický film. Není v tom smyslu, že o ty chlapy tady v konečném důsledku zase tolik nejde. Romantika je zde v jiné rovině a to v rovině vztahu obou žen. Ne, není to lesbický film, i když místy k tomu nemá daleko, ale ty holky k sobě prostě nacházejí cestu způsobem, který je obdobný pro romantické filmy, kde jde o muže a ženu. Vlastně není film "For a Good Time, Call..." zas tak moc odlišný od dalšího snímku, o kterém chci psát. "Hlavně nezávazně" je klasickou romantickou komedií, "For a Good Time, Call..." je romantickou komedií méně standardní, ale místy skutečně zábavnou. Taková camea Setha Rogena a hlavně Kevina Smithe rozhodně stojí za to. Jinak ale na film asi snadno zapomenete. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s celkom šablónovitou zápletkou, ktorá vyústi v neočakávané dianie plné nápadov, vtipov (podarených aj trápnych), nekorektnosti a dalo by sa povedať, že prebehne aj nejaký ten vývoj postáv. Neviem či to bolo z prvej vety zrejmé, ale táto komédia dosť pripomína sitcomy. A teda pre určité vrstvy publika (hlavne dievčatá) by to bol dosť dobrý ťahák ako pilot k seriálu s rovnakou témou. Mne ale bohato stačil film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Slečinka, která zpočátku jakoby vypadla z 50 odstínů šedi a dcera Cynthie Rothrock (vážně, přesně tak vypadá), se nesnášejí, protože jedna druhou zprostředkovaně pochcala, přesto spolu začnou bydlet a začnou si vydělávat erotikou po telefonu. K tomu jim sekunduje zbytečně nevýrazný Justin Long. A nakonec to bylo fajn, i když se při sledování člověk nemůže zbavit dojmu, že z toho celého šlo vytěžit mnohem více (naprosto nevyužití, a pokud ano, tak zcela tendenčně, rodiče jedné z holek, scén s úplně a zcela debilním ex/přítelem té samé holky bych snesl i více, tak dobou kombiinaci hnusu a zábavy v jednom už jsem dlouho neviděl). Holky jsou hodně fajn, je s nimi i sranda, škoda je, že se celý film nakonec utopí v tendenční neoriginalitě a sériově vyráběných kýčích. Všechny ty zvraty jsou tak předvídatelné a milionkrát viděné. Navíc někde od půlky filmu prostě už jen uslintaně čekáte, kdy na sebe holky skočí a zakousnou se do sebe... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama