Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem obdivuji tvory, kteří dokáží ejakulovat při tlachání do telefonu, ale ode mne by to byly vyhozené peníze. Já totiž své sexuální fantazie raději naplňuji a pak si s chutí pokecám o fotbale nebo filmu. Nicméně panna a manažérka si to s růžovými telefony celkem užívaly a já se k tomu tak nějak samovolně přidal. Jako z komedie z toho odvázaný skutečně nejsem, je to lehký podprůměr, ale ta třetí hvězda je za ... teď jsem to zapomněl. Jdu si zavolat. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemná, jednoduchá a v určitém smyslu originální komedie. Koho by napadlo, že by film, který se točí okolo provozování erotické linky, mohl být podán takovým lehkým a milým způsobem. Právě to se mi na tom líbilo. Ve skutečnosti to byl totiž film o přátelství, jen okořeněn touhle nápaditou tématikou. ~(3,3)~ ()

Reklama

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé: ČSFD trochu mate, když ve výčtu představitelů na prvním a druhém místě uvádí Rogena s Longem. Druhý jmenovaný se sice v obligátně buzňácké poloze šas od času ukáže, ale Rogen se filmem mihne na cca 3 minuty jako neuspokojený pilot, který sere a honí zároveň, což je věru obdivuhodné a svým způsobem zábavné, ale je to bez ohledu na moudra o neexistenci malých rolí štěk. To bylo trochu zklamání. Na druhou stranu jsou SKUTEČNÉ hlavní hrdinky v podání Ari Graynor a Lauren Miller sympaťačky a jejich sex-ve-městě-po-telefonu exhibice celkem snesitelné i pro diváka, který hledal těžkotonážnější bžundu než řeči o bradavicích na přirození [i když tohle je docela dost, že?]. Graynor má fakt sexy hlas a odlehčený pohled na sexbyznys mi tu odpolední hoďku a půl zavraždil vcelku elegantně. Vlastně příjemné překvapení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Slečinka, která zpočátku jakoby vypadla z 50 odstínů šedi a dcera Cynthie Rothrock (vážně, přesně tak vypadá), se nesnášejí, protože jedna druhou zprostředkovaně pochcala, přesto spolu začnou bydlet a začnou si vydělávat erotikou po telefonu. K tomu jim sekunduje zbytečně nevýrazný Justin Long. A nakonec to bylo fajn, i když se při sledování člověk nemůže zbavit dojmu, že z toho celého šlo vytěžit mnohem více (naprosto nevyužití, a pokud ano, tak zcela tendenčně, rodiče jedné z holek, scén s úplně a zcela debilním ex/přítelem té samé holky bych snesl i více, tak dobou kombiinaci hnusu a zábavy v jednom už jsem dlouho neviděl). Holky jsou hodně fajn, je s nimi i sranda, škoda je, že se celý film nakonec utopí v tendenční neoriginalitě a sériově vyráběných kýčích. Všechny ty zvraty jsou tak předvídatelné a milionkrát viděné. Navíc někde od půlky filmu prostě už jen uslintaně čekáte, kdy na sebe holky skočí a zakousnou se do sebe... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To by ma zaujímalo, čo si Lauren Miller týmto filmom akože kompenzovala, keďže sa podieľala na jeho scenári. Vyzerá to akoby trpela nejakou nesplnenou túžbou, lebo to ako sa spoločne s Ari Graynor vyšantili v tomto filme, to mi príde až podozrivé. Lauren je krásna a milá herečka, no radšej by som ju videl v nejakej dramatickejšej roli a nie ako nejakú afektovanú telefonistku erotickej linky. Lebo toto bolo naozaj pod úroveň. Od námetu, cez dej, až po trápne dialógy nesúce sa celým týmto extra nevydareným kúskom. Naozaj, jediné plus toho celého bola práve Lauren, aj keď viac sa mi páčila v tej slušnej podobe na začiatku filmu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama