Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

dentalux 

všechny recenze uživatele

Na tento ďalší skvost z „bohatej“ televíznej ponuky ma nahovorili moji známi, za čo im srdečne Ďakujem, Sledoval som ho v izbe hotela cez wifi bez zbytočných reklám s vychutnaním všetkých chuťoviek, čo tento formát ponúkal a čas tu strávený vôbec neľutujem - bol vyplnený na maximum. S neskutočnými výbuchmi smiechu nad niektorými účastníkmi tejto show som sa preniesol všetkými časťami, aj keď sa nikto neoženil. Znova opakujem – výborné antidepresívum – a čakám aj na oficiálne vyjadrenie Spoločnosti pre duševnú pohodu – u mňa na maximum:-). ()

Gromnir23 

všechny recenze uživatele

Název už volá po trapnosti, ale castingové oddělení televize JoJ opět projevilo absolutní dokonalost. Najít takové exoty dokáží snad jen oni. Někdy jsem měl pocit, že jsou všichni profesionální herci dodržující scénář ala Monty Python :). Vše doprovází již tradičně na všem nejvtipnější sarkastický komentář. ()

Reklama

Lightebony 

všechny recenze uživatele

Promenáda až komicky zúfalo vadných ľudí , ktorá ma dokáže udržať v slzách smiechu po celých 45 minút . " a ja som si tak plakala ..lebo ked plačete tak sa vam unavia oči a skôr zaspíte " " kauza taniere" atď .. Hudák si nesmierne zdvihol popularitu svojimi ( i keď nie ním vymyslenými ) komentármi . ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Tak jeden lepší magor než druhý . Teda chlapi , teda synové . . Holky na tom byly o něco lépe . Ale také žádná hitparáda . CHÁPU , že každý jsme nějaký , ale někdy lézt do televize s takovou alkoholickou povahou , to chce fakt ,, odvahu " , např. Aprád anebo ten totální buran , co miluje pouze svého psa Broka , myslím , že to byl Michal . Ten byl fakt výmaz . Sooooorrrrry jako. No a matky se také vydařily . Hlavně ta pražská . Nedivím se sestřičce Marcele z Ostravy , že na to neměla nervy . SNAD to byly vybrané extrémy , myslím ty kluky s matkama , jinak by to bylo dosti děsivé v těch našich zemích . Už jede i druhá řada . Doufáááám , že bude o foouus lepší . Tak svatbám zdar . Jo a ta Alena , co byla u slováka Romana , který měl rád páteček , tak ta byla fakticky šíííílenáááá . Náááááááááářez . Tak servus chalani . ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Komentár k druhej sérii: So zdesením som práve zistil, že som dal tomuto klenotu, ešte ako hlúpy 23 ročný sopliak neskúsený životom, odpad, asi som mal pocit, že som intelektuálne založený jedinec a takáto plytká show ma má predsa poburovať! Dnes som tu ako 32 ročný chlap, hovno intelektuál! Naučil som sa milovať tieto neskutočné, tupé bizáry okorenené naozaj brilantnými roastmi, ktoré musel písať génius, bez prdele. Druhá séria Mama ožeň ma je dodnes neprekonaný a pravdepodobne aj neprekonateľný masterpiece na poli primitívnej televíznej zábavy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama