Reklama

Reklama

Bach ke Zara

  • Indie बच के ज़रा

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Prosté boží. Bollyhuhu-vúdem skenováný E.D. Co víc si přát. Toto by mal mať Raimi na FB ve fan položce, aby všetci vedeli, kam ďaleko siahajú jeho lesné korene. Indi sa s tým nepárali a vyžmýkali co se dalo. Žádna urážka, ale pobavení za 5. Jiná kultura, jiný pohled na Evil věc, Jednoduše vyhulená improvizace. Popustím opraty a uvolním 3ku. (P.S. ty vokální vstupy, to není muzikál, ale budiž ). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje. Indická verze Evil dead. Jak tohle mohlo dopadnout? No dost špatně. Nebudu-li počítat fakt mega epické herce kteří byly neuvěřitelně idiotský, a hlavně ten co měl "jakoby" hrát Ashe(Bruce Campbella). To byl takovej idiot a krasaveček že se tu vůbec nehodil. Co se atmosféry týče což byla jedna z hlavních devíz Evil deadu tak se nebojte žádná tu není, Ash si bere do sklepa baterku, což je divné protože v tom sklepě je větší světlo než venku. Co me ale opravdu vytočilo byla ta kreténská hudba, možná nejsem zvyklej na Bollywood všeho všudy jsem viděl tak 4 filmy, ale tohle bylo vážně hnusný. Další věc co bych vytknul je to že než se film vlastně dostane do chatky a tomu čemu se dá říkat Evil dead tak uběhne kolem 50 minut, a pak se film snaží všechno dohnat. Bohužel Indický Evil Dead se nepovedl, čekal jsem to sice slabé ale ne tak moc. Škoda. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Indovia sa proste nehanbia. Podobne ako také Turecko. Čo sa týka filmov. Tento EVIL DEAD, je kopirka ktorá ale nemá ten správny kopirák. Čo to kvalitné udržuje atmosféra filmu, pri ktorej som prste nechcel veriť tomu, že je to iba 11 rokov starý snímok a to, že som zistil, že indické slečny nenosia nohavičky alebo tangá, ale mužské trencle ( a kúpu sa v šortkových džínach ). Ale zrejme len kvôli cenzúre. Alebo nie? ()

Reklama

Reklama