Reklama

Reklama

Call of Duty: Operation Kingfish

Obsahy(1)

Jedná se o fanouškovský film a uvidíme v něm téměř kompletní tým hrdinů, za které jsme doposud v sérii Modern Warfare měli možnost hrát. (konvax)

Recenze (28)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kraťas týkající se COD, který jsem doposud viděl. Žádné amatérské video, ale velmi dobrá profesionální práce. V 6 minutách parádní válečná atmosféra a chuťové a nepřehnané slowmotiony. Kdo je fanouškem série COD, mezi které já patřím, tak si bude jenom libovat. Na konci jsem měl husinu, a to nekecám. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Za niečo takéto by si tvorcovia, ale aj podporovatelia zaslúžili nakladačku. Boje na Ukrajine a v titulkoch ruskí vojaci. Boje na úrodnej pôde, proti Slovanom, chladnokrvné zabíjanie, ktoré v takýchto hrách gumuje mozgy ľudí a potom sa mnohí neskôr vrhajú do armády a majú ju za dobrú. Je to pudové a pritom takéto hry hrávajú masoví vrahovia, či už tí vnútri krajín alebo tí vyslaní niekam. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Yeeees, tak toto byl nářez. Call of Duty očekávám každý rok a tento krátký filmeček plný akce, dobrých triků jako z nějakého velkofilmu a prázdných nábojnic parádně doplňuje Modern Warfare 3. A já jen doufám, že někdy v budoucnosti se nějaké filmové studio v Americe rozhodně zfilmovat tuto dnes už kultovní sérii. ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Povedeným vizuálem i výpravou strčí tenhle fan film (označení je lehce zavádějící, natočilo to profesionální studio a zaplatil Activision) do kapsy leckterý hollywoodský spektákl. Jinak je to ale úplně stupidní a vlastně i dost nudné. Polské Krkonoše na Ukrajině tomu pak nasazují korunu. Ač hráč, tak musím přiznat, že tohle je klasická ukázka toho, jak kdejaká debilita může fungovat ve hře, ale na film už je to prostě moc přes čáru. Jedna hvězda navíc za to, že je to vlastně jen reklamní spot. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Film se odehrává mezi prvním a druhým dílem herní série "Call of Duty: Modern Warfare". (TwoFace)
  • Jedným z alternatívnych názvov filmu bolo aj označenie Find Makarov: Operation Kingfish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama