Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Tuctové právnické drama s logickými dírami ve scénáři a "nečekanou" pointou, která staví celý příběh na hlavu a výsledný dojem tak dost kazí. Škoda také, že Morgan Freeman nedostal více prostoru a trochu nečekaně tak hraje až druhé housle. High Crimes není špatným filmem, ale ten směšně přepointovaný závěr tomu absolutně nesedí. 50% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný film ze škatulky soudních dramat, při nichž vylézají na světlo utajované armádní, vládní či jiné machinace. Škoda jen, že každý okamžik filmu je tak zoufale předvídatelný (za předpokladu, že už jste pár filmů v životě viděli) a vše korunuje zbytečně přepálený konec. Jednou koukatelné, vracet se k tomu však určitě nebudete. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý scénář sráží tuto kriminálku s armádním nádechem do průměrných vod, když závěrečný twist je těžkopádný a překombinovaný. Duo Ashley Judd & Morgan Freeman se sice snaží, ale dojem zůstává spíše rozpačitý. Téma přirozeně stokrát provařené, ať už v amerických seriálech nebo filmech. 5/10! ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pravnicka (Ashley Judd) se pousti do obhajoby sveho manzela (James Caviazel), obvineneho z vojenskeho masakru ve stredni Americe, s pomoci odbornika na vojenske pravo a byvaleho alkoholika (Morgan Freeman). Klasicky soudni thriller se zamotanym zaverem, ktery prevrati vse vzhuru nohama. Sledovatelne herecke vykony. 65% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu výborné rozohraná aby to tá druhá takmer všetko potopila a u režiséra Carla Franklina zas to nie je nič nové(viď. Prezumcia viny). Veru k dispozícii mal výborných hercov ako Ashley Judd - Morgan Freeman - James Caviezel a len vďaka ním je tento thriller stráviteľný a ako tak v určitých rovinách gradovaní..., o jednoduchosti konca filmu škoda hovoriť ako by nevedel už kam sa posunúť. ║Rozpočet $42miliónovTržby USA $41,543,917Tržby Celosvetovo $63,781,810 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama