Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Alkoholu příležitostně holdující Morgan Freeman nenosí sněžnou slepotu způsobující námořnickou uniformu a odmítá si dvakrát denně holit tvář jako Harmon Rabb, přesto v této místy obstojné variaci na JAG, či Pár správných chlapů se mi zdál právě on tím správným. Pár však dělají minimálně dva a jelikož Caviezelovy oči raněné laně na mě neplatily, dalšího takového jsem už ve Franklinově filmu nenašel (a to počítám i A.Judd). Snaha o překvapivý závěr vyzněla dosti křečovitě a popřela logiku veškerého předchozího dění. ()

elCarda 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz jsem to shlednul cele, tak to i okomentuji. V celku se mi film zamlouval. Herecky vykon Ashley byl vzskutku nadprumerny a dejova linije celkem napinava se sokujicim vyvrcholenim. Nicmene vzhledem k tomu, ze se v celem filmu dali snadno najit vzory jinych filmu tak to stalo zaprd. Kdyz se nad tim skutecne zamyslite tak toho "noveho" tam bylo minimum. Hlavni hrdina ma problem s alkoholem, stridave s tim bojuje a prohrava, nakonec samozrejme vyhraje. O soudnich procesech, nebo dokonce valecnich soudech nemluve. V pozadi obrovske spiknuti. A bla bla bla... Nez jsem zacal psat tento komentar, chtel jsem dat tri... ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný film ze škatulky soudních dramat, při nichž vylézají na světlo utajované armádní, vládní či jiné machinace. Škoda jen, že každý okamžik filmu je tak zoufale předvídatelný (za předpokladu, že už jste pár filmů v životě viděli) a vše korunuje zbytečně přepálený konec. Jednou koukatelné, vracet se k tomu však určitě nebudete. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Ashley Judd opat v spolupraci s Morganom Freeman, tento raz v sudnom dramate s thrillerovym nadychom. ako drama to nie je nic moc extra (pripad je to zaujimavy, ale v sudnej sieni sa film odohrava iba okolo 10 minut), ale ani zvysok prilis nepresvedci i ked sa hlavne postavy snazia (potesi i mlade ucho Adam Scott) a reziseer Carl Franklin dokaze obcas vycarovat slusnu atmosferu... ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Film s několika dějovými zvraty, které překvapí a potěší. Přesto je jasné, že se tenhle film asi zrovna nestane věcí, kterou bych si pouštěl vícekrát. Morgen Freeman dobrý, ale ne v životní roli. Jinak film nepotěší poměrně vlažnými hereckými výkony, kor ze začátku se mi zdálo, že člověk obviněný z vraždy by asi s úsměvem trochu víc šetřil. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)
  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)

Reklama

Reklama