Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby si trochu ulehčil život, pobírá Horst už dva roky penzi své zesnulé babičky. Všechno se zdá být bez problémů, dokud si jeden místní politik neusmyslí, že chce poblahopřát stařičké oslavenkyni k jejím narozeninám. A to ještě dnes. Jako nouzové řešení si kamarád Toni „vypůjčí“ jednu starou dámu z blízké nemocnice, kterou je ovšem známa herečka Elfriede Ott. Zmizení prominentní pacientky vyvolá velký rozruch a Horst s Tonim se ocitají v čím dál větší šlamastice. Dva antihrdinové, falešná babička, velké množství prášků na spaní a stále více problémů – tak zní recept na geniální bláznivou komedii, která byla v roce 2010 v rakouských kinech opravdovým divackým hitem. (Das Filmfest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Na jedne strane jsou i lepsi rakouske filmy (i lepsi rakouske komedie), nez tento Unos. Dna Kamenaku se ale neblizi ani omylem. Pres ponekud mimozni muzikalove vyvrcholeni jde o celkem koukatelny film, u ktereho se da zasmat, aniz by si clovek potreboval zapomenout mozek v satne. A Elfriede Ott bych 85 let v tomto filmu rozhodne nehadal... ()

Antonislav odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film získal v roce 2011 ocenění ve třech kategoriích rakouské filmové soutěže, která se poprvé konala právě v roce 2011. Aneb to dokazuje, že rakouská úroveň je velmi hluboko. Představte si Kameňák, ale ještě mnohem trapnější a jednodušší a možná se dostanete na úroveň tohoto filmu. Trapné vtipy, trapný děj, snězený pes, záběry na zanícený zadek, bohužel jsem tento film viděl. ()

Reklama

guri 

všechny recenze uživatele

Rakuska groteska, ktora taha situacie do uplne extremu. To vsak nebrani velkej zabave, ktoru so sebou prinasa (IFF BA 2011). ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama