Reklama

Reklama

OverAnalyzers

(seriál)

Obsahy(1)

Webový pořad, v němž James D. Rolfe se svými dobrými přáteli probírá a kritizuje všemožné věci nejen z komiksové, ale i televizní tvorby v USA. Zaměří se tak například na nelogičnosti, jež se týkají až nemožně rychlého převlékání z běžného oblečení do superhrdinského kostýmu nebo dokonce probere i problematiku světa želv ninja. (P. J. D.)

(více)

Recenze (3)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

First World Problems skrze prázdné tlachání vo hovně. Akorát tu pasáž "prázdné tlachání" vzali tihle nerdi příliš doslovně, protože jakkoli tomu nápady ani nadsázka neschází, tak se hrubě nedostává nekompromisní péče střihače, který by z toho vydoloval pouze to zdařilé. A toho je po hříchu tak málo, že třeba hned komplet první sezóna by se vešla do stopáže jed(i)né epizody. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

OverAnalyzers přesně dostávají svému názvu. James se svými přáteli diskutují o věcech, které trápí lidstvo už odnepaměti. Například, jak se může Bruce Wayne tak rychle převlékat do kostýmu Batmana, nebo kam mizí návěs Optimuse Primea, když se přetransformuje? K některým dílům potřebujete dobře znát probírané reálie, ale pokud si kápnete s "rozebíraly" na stejnou notu, rozhodně se budete bavit... ()

Reklama

Reklama