Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po tom, co tahle partička kokotů předvedla v předešlym díle, mi přišla srážka se zombie jako něco naprosto přirozenýho. Jenže bohužel se to moc nevyvedlo. V New Kid Turbo se totiž evidentně všichni vydali až na maximum, a tak je NKN jen slabším odvarem, ve kterym se sice najde pár solidních fórků, ale víc než kdy jindy tady platí pořekadlo, že opakovanej vtip není vtipem. 30% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla totální sračka s primitivním humorem a neskutečnou porcí demence, v mnohém je dvojka úplně to samé, ale díky bohu eskapády těhle vidláků jsou v pokračování kurefsky vtipný.Samozřejmě, že místy to má jen trapný a hluchý místa, ale některý pasáže mě konečně dokázali pekelně roztlemit a finální masakr je boží.Jednička mi prostě nesedla, taky měla sice asi 3 dobrý scény ,ale zbytek byla perverzní ubohost, ale i perverzní a vidlácký humor může bejt vtipnej, ale musí se umět.No a druhej díl se těmhle šílencům už konečně povedl.50%. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to nevkusná píčovina a hovadina plná fekálního a dementního humoru, ale já jsem se u toho skvěle pobavil. Navíc mě opět potěšil soundtrack. Písničky jsou tentokrát hlavně od 2 brothers on the 4th floor. Můj oblíbenec Paul Elstak tentokrát přispěl pouze jednim songem a na chvilku se i mihnul na obrazovce. Jinak celkem chápu, že někomu tenhle film prostě nesedne, ale já dávám bez rozmejšlení 5 hvězd. Prostě holandský vidláci, gabba, hakkuh, happy hardcore, eurodance, happy pavementkick fest, atd... A pokud se to někomu nelíbí, tak je to verrekte mongol! ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Nejlepších bylo tak 10 minut před titulky. Jestli Turbo dostalo 5* za svojí originalitu a brutální záplavu humorných scén a neočekávaných zvratů, kdy mě prakticky každá další scéna donutila vodevřít hubu ještě víc doširoka, tak potom tohle nemůže jít přes 3*. Jinak ovšem, vyřešit všechno závodem je brutální LOL. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stane, že by dvojka předčila jedničku, ale New Kids se to povedlo. Opět se jedná o nadávání, chlastání, krkání, mrdání a tentokrát dokonce zabíjení zombíků, to vše zabaleno do překvapivě profesionálního zpracování. Neskutečná prdel, která je sice extrémně dementní, ale zaručeně i opakovaně pobaví. 90% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • K filmu natočila speciální hudební videoklip německá skupina Scooter. (korbitch22)
  • Modrobiela vlajka s červenými srdiečkami, ktoré však srdiečkami v skutočnosti vôbec nie sú, pretože sú to kvety žltého lekna, je vlajkou holandskej provincie Frízsko. Túto vlajku používa aj najslávnejší miestny futbalový klub SC Heerenveen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama