Reklama

Reklama

Pepa (L. Lipský) je muž, kterého by chtěly mít doma všechny ženy. Pepa totiž zvládá všechny domácí práce, vaří, uklízí a ještě je i nevídaně milý na svou družku, paní Bažantovou (N. Gaierová). Všichni ostatní muži z domu už začínají mít předhazování Pepy jako dokonalého ideálu plné zuby a nezdá se jim vůbec možné, aby takový chlap všechno dělal dobrovolně. V tu chvíli ještě netuší, jak blízko jsou pravdě. Pepa totiž není rozhodně tím, čím se zdá na první pohled být… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Rádobyvtipně absurdní humoreska, která hraje na spodní struny zakořeněných klišé o mužských a ženských rolích. Ne, že by dnešní genderová "koreknost" snad byla něčím lepší - v každé době je holt snazší jet na vlně laciné podbízivosti, ať už té "lidové" nebo oficiálně protěžované... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Jako všechny příběhy cyklu jde jen o krátkou povídku, která však zajisté pobaví. A když ne, tak těch pár minut není tragédie. TECH.POZ. Hned na začátku v titulcích je uvedeno že jde o 4. příběh cyklu mikro komedií Bližní na tapetě. Rok 1970 je uveden na konci, ale evidentně je tam doplněn jiným stylem, není napevno v titulcích. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama