Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 1

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (639)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Miluji filmy s takhle úderným námětem. To to jde pak všechno samo. Hlavní pointa filmu mě naprosto dostala. Tohle jsem fakt nečekal. Bylo mi hrozně líto, že film skončil v nejlepším, ale kdyby pokračoval dál, tak už možná v tom nejlepším neskončil :-). Ale co, stejně to chci delší! A vám povrchním pitomcům, co si stěžují na malá prsa hlavních protagonistek, vzpamatujte se! Taky byste asi nebylo zrovna rádi, kdyby vám nedali práci kvůli vašemu malému penisu. A navíc, Clara Lago je nádherná po všech stránkách a Martina García je, když už nic, hezká v obličeji. A je to vlastně tak trochu záporňačka, takže jestli to, že má prsa po tatínkovi, vám na ní vadí, tak to aspoň splnilo účel, protože jí přece nemáme mít rádi a máme mít rádi Belén! Btw. i začátek mě bavil, buďte taky trochu žánrově flexibilní, no ne! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Za zrcadlem a co tam Belénka našla... Přijít u mysteriózního thrilleru s originálním nápadem, aniž by se zabrousilo do obsahu seriálu Svět tajemných sil, to by se mělo v současné době vyvažovat zlatem. V dobrém slova smyslu triviálnost zápletky i zvolená kompozice vyprávění přináší zasloužené body, ale na pět hvězd by tuhle variaci na téma „sejde z očí, sejde z mysli“ musel režírovat Hitchcock a dirigentskou taktovku třímat Cary Grant.. Docela nechápu, proč si Adrian tahal do ložnice ty malé činely, když už jich musel mít dost z orchestřiště.. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela rozpačité Pocity...Už hned mi bylo jasné a doufal jsem, že to bude něco na styl Zatímco spíš a El Habitante Inciertto.. Naštěstí Ano! Opět výborný Nápad. Příjemná Atmosféra, ale maximální nadšení řici nemůžu.. Strašně pomalá a nudící první třetinka a Hlavně závěr? Čekal jsem akčnější ukončení,Mohli to více rozvinout a Hodnocení by šlo určitě výše! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Další skvostný návrh španělského štryhu! Na tohle by se měly podívat všecky žarlivý a vypočítavý kravky, protože jedněm by mrzl úsměv v prostřední části, druhým na konci filmu. Žánr bych označil spíše jako thriller/drama/romantický, s hororem to moc společného nemá, což je ale v tomto případě detail, jelikož film staví na skvělém nápadu, perfektně ušité orchestrialní hudbě a uvěřitelných hercích (hlavní hrdina je od začátku nečitelný slizoun s kamenným xichtem). Za pomalé tempo a poměrně otevřený konec dávám 4*. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Miluju originální nápady. La Cara Oculta je na jednom postavený a díky hravému scénáři promakaný do posledního detailu. Atmosféra osamoceného venkovského sídla funguje jak má, udržuje napětí a to i přes relativně brzké odhalení pointy, protože i nadále z ní sálá možnost nečekaného zvratu. Na zajímavosti přidalo i lehce erotické ladění. Maestro, mimo jiné chronický "zasunovač" (ale kdo by se mu divil) je sice na ránu, ale holky to dokážou bez problému vykompenzovat. Za mě prosím více Fabián, silikonu mám dost v koupelně. Závěrem jen dodám, že film přímo dráždí k aplikaci nějakého zlomyslného českého přísloví jako: Kdo chce kam, pomozme mu tam... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Film si okrajově pohrává s událostmi po druhé světové válce, kdy někteří nacističtí vůdci uprchli do zemí Jižní Ameriky, včetně Kolumbie. Ve scéně v bunkru, když Belén (Clara Lago) otevře skříň, je vidět bývalá nacistický uniforma se svastikou. (AloeB)
  • Natáčanie tohto filmu prebiehalo v kolumbijskej metropole Bogota a katalánskej Barcelone. (MikaelSVK)
  • Filmové jméno hlavní hrdinky Belén (Clara Lago) v překladu ze španělštiny znamená "betlém", případně lze jméno v návaznosti na filmovou skutečnost přeložit jako "šlamastyka" či "potíž". (herr_carter)

Reklama

Reklama