Reklama

Reklama

Vesmírný lov

  • USA Beyond White Space (více)
Trailer 1

USS Essex cestuje v nejvzdálenějších končinách známého vesmíru, když se setká s gigantickým tvorem. Poté, co jim piráti ukradnou náklad a většinu zásob, se posádka rozhodne tvora zajmout. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

Deyw 

všechny recenze uživatele

Bcko na 1zkouknuti..efekty nahovno,dialogy jak z porna..skace to sem tam, vubec to nedava smysl..postavy to tam nasype, ze se vtom clovek ztraci..jediny plus je pekna priserka (na kterou asi padl veskerej rozpocet za efekty) a prijemnej zaver pri muzice..na jedno pouziti dobry! aha tak byla i tady ta zenska vole od kevina :D dobra nahoda ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč jsem si film pustil. Když jsem viděl první tři minuty, trochu jsem toho zalitoval, ale nakonec jsem zklamaný nebyl. Beyond White Space je buď mírně podprůměrné béčko, nebo velice solidní céčko, a pochopitelně trpí všemi neduhy typickými pro jeho kategorie. Herci jsou dřeva, scénář sbírka klišé, a většina toho co se stane, nemá oporu logice a často ani v realitě. Příběh nemístně ambiciózně evokuje Bílou velrybu od Melvillea a přitom se pozoruhodně dovedně ubránil jakékoliv myšlenkové hloubce, nebo nedejbože morálnímu ponaučení, kterými oplývá originál. Ne že by mi to vadilo. Triky jsou relativně povedené, na brakovou produkci snad až vynikající a o to asi šlo především. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2150 našeho letopočtu. Vesmírná loď honí napříč vesmírem mezihvězdnou krakatici a kromě problémů s potvorou musí řešit i pirátské útoky či pnutí uvnitř posádky. Je tu fajn obluda, vesmírní pavouci, nějaké to efektní zabití a solidní neokoukaný casting. Tvůrci k tomu přistoupili bez větších ambicí a to je v tomto případě dobře. Příjemná béčková jednohubka. 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že tenhle film je hodně nedoceněný. Hlavní dějový rámec kopíruje v podstatě Bílou velrybu od Melvilleho , což mi přijde poměrně originální, včetně různých přesahů. Také se mi líbí, že ne vše je divákovi předhozeno na první dobrou, a třeba důvod, proč se agentka chce dostat na palubu a projít do bílého prostoru je zde řečený vlastně mimochodem, stejně jako její vztah k parťákovi ze Země. Do toho je střihnuté jedno vztahové drama, piráti a ke konci dokonce horor, a kupodivu to skvěle funguje - taková space opera, která si na nic nehraje: surová a syrová, žádné nabarvičkované hollywoodské spektákly, ale docela životné postavy, kterým nemám problém nevěřit. A mám tu jeden malý spoiler pro svého syna - víš, jak vždycky fandíš v Kdo přežije určitému typu z řad soutěžících? Tak tady nebude vyřazen. :-) Je to hodně jiná sci-fi, než všechny ty nenápadité bláboly na jedno brdo, kterých je teď hromada a mám pocit, že se jen recyklují scénáře, a nic originálního nikdo natočit snad ani nechce. Není to dokonalé, některé nelogičnosti hlavně pohyb osob ve vesmíru výsledný dojem kazí, a je tu pár hluchých míst, ale celkově jako film mě to bavilo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hon na vesmírného vorvaně, co vypadá jako kříženec japonského draka s červem z Chvění (1990), má podobu putování lodi Enterprise (Star Trek, 1979) do míst, kam ještě lidská noha nevkročila, ba ještě dál, do tajemného Bílého prostoru. Když můžou být černé díry, proč by nemohly být bílé, že? Jenže, hon je v podstatě pomstou, k tomu se do posádky infiltrovala agentka společnosti, která ovšem sleduje osobní cíle, proč se dostat do Bílého prostoru, a navrch se ještě přidají vesmírní piráti. Snímek má místy napětí, vcelku svižně odsýpá, dojde i na parazity a useknutou ruku a hlavu a směrem k závěru je víc a více jasné, že to možná nikdo nepřežije. Poněkud diskutabilní je triková stránka, jelikož chvílemi máte pocit, že sledujete levnější počítačovou hru. Jakmile si ale na vizuál člověk zvykne, soustředí se hlavně na příběh. Nic světaborného, oddechovka ano. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama