Vyprávěj - O čem jsme nevyprávěli (TV pořad)
Rodinný / Komedie
Česko, 2011, 26 min
Rudolf MerknerHrají:
Veronika Freimanová, Svatopluk SkopalObsah
Seriál Vyprávěj za dobu své existence nastřádal pěknou řádku nepovedených klapek, kdy se herci přeřekli, zapomněli text, vypadli z role nebo ze záběru. Pojďte si spolu s Veronikou Freimanovou a Svatoplukem Skopalem připomenout ty nejlepší a nejveselejší situace. (oficiální text distributora)
Aky
Jo, dobrý nápad, ale už je to dlouhé!!!(10.2.2012)
triatlet
Vyprávěj je na rozdíl od Cukráren nebo Znamení koně ten typ seriálu, který si může dovolit i silvestrovské vydání.(2.1.2012)
otík
Sestřih pokazených scén ze seriálu Vyprávěj. Některé jsou velmi vtipné, jiné ani ne. Jde o standartně udělaný sestřih, který "live" doprovázejí Freimanová se Skopalem a udávají několik nudných statistik. Nic originálního, ale takový malý bonusek pro fanoušky seriálu to jistě je.(10.1.2012)
Hennes
Povedená zábavná půlhodinka o čtyřletém natáčení úspěšného televizního seriálu. Stejně jako seriál, ani tento pořad nezklamal a nechal nás nahlédnout na záběry méně ale o to víc komicky povedené.(2.1.2012)
kajas
Samotný seriál sleduji od prvního dílu, proto jsem si dodatečně pustila i tento sestřih. Moc jsem se nasmála, navíc tento kratičký pořad uváděli moji seriáloví oblíbenci Skopal a Freimanová. Účel byl splněn, bavila jsem se.(6.1.2012)