Reklama

Reklama

Hledám ženu. Zn.: Z Východu

(TV film)
  • Kanada Love Translated
Kanada / Ukrajina, 2010, 84 min

Režie:

Julia Ivanova

Obsahy(1)

Mají rozdílné zkušenosti, pocházejí z rozličných prostředí, přesto usilují o totéž. Hledají si vážnou známost. Muži ze západních kultur vyrážejí na deset dní do Oděsy, kde si chtějí najít partnerku pro život. Zprostředkovatelem je seznamovací agentura, která má na svých webových stránkách registrovaných dvacet tisíc žen z Ruska, Ukrajiny a Moldavska. Vedle nich lze na stejných stránkách nalézt i dvacet tisíc mužů ze Severní Ameriky a Evropy. A právě tito mužští klienti se s vážnými úmysly vydávají hledat štěstí a lásku na Východě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Enehy 

všechny recenze uživatele

Kvůli tématu tohoto dokumentárního filmu jsem dokonce zasedla včas k televizi, což běžně nedělám. Za prvé mě celkem zajímá psychologie a lidské vztahy a za druhé mám jednu známou přímo z Oděsy, tak jsem si řekla, že načerpám nějaké informace zase z jiného pohledu. Bohužel u mě došlo spíše ke zklamání než nadšení. Ve filmu nejsou téměř žádné opravdu zajímavé situace. Ukrajinky jsou vykresleny příliš černobíle, spíše jako zlatokopky a prostitutky. Celkově chybí popsání hlubších motivů jak ze strany povětšinou amerických mužů, tak ukrajinských žen. Není to špatný způsob, jak strávit čas, ale od dokumentárního filmu bych čekala větší zájem o detaily jednotlivých schůzek či rozhovorů nebo o celkový život některých aktérů. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Po filmové stránce hrůza, ale poslání to má neskutečné!!! Normálně jsem ráda, že něco takového kdo vymyslel a natočil! Legální podpora toho, co u nás většina lidí odsuzuje.. Aneb modelu - starší, bohatý, tlustý, movitý + mladá, krásná, chudá :) Nevím, zda se bavit, nebo brečet.... Smutné je, že zde jsou i docela chytré slečny.. A pak se stane, že pěkná soběstačná učitelka dá celý plat za boty od Diora, nastříká se parfémem od Armaniho, nemá na nájem v šíleném bytě a nestkutečně se těší na setkání se svým ,,borcem" ze Západu... Ale co je úplně, úplně nejlepší?! Role té zprostředkovatelské agentury, kde se přiznávají tlumočnice, že dívky nepíšou jediný dopis :-D + Přiznání, že krásky to celé dělají pro pobavení a nákupy.... A někteří muži se přiznají, že to dělají pro zvednutí EGA :-D ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Považuji za velmi vhodné, aby to vidělo co nejvíce chlapů. Sám jsem chlap a iluzi o ruských pipinkách jsem si nikdy nedělal, ale tohle možná ještě přemohlo mé očekávání. Holky zmalované jak zákon káže bydlící pomalu ve sklepě, ale na sobě nosící značkové hadry za měsíční výplaty, dychtící po multimilionářích, kteří si je odvezou z ruské díry, aby pak nemuseli nic dělat a jen si kupovat drahé věci včetně šperků. To je celý jejich životní cíl. Smutné, velmi smutné. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný projekt. Bezmála šedesátníci se jedou podívat do postsovětských zemí, zda se mezi tamějšími studentkami nenajde ta pravá... Hrozná naivita, nechutný byznys, ale všichni se tváří tak spokojeně... Nedokážu si představit "bohatství" a "přínosnost" těch rozhovorů mezi chlápky, co se doma nedokázali seznámit na straně jedné a anglicky nehovořícími bárbínami na straně druhé. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Rovnice tak dokonalá, že by se z toho Einstein vystříkal Bohrovi do podpažní jamky. Vysoký věk, hodně peněz a severoamerický pas na jedný straně a krásňoučký, mlaďounký, hloupoučký Ukrajinky na druhý. Všichni jsou happy a komu záleží na tom, že ty potvorky orgasmus jenom hrajou a po každým orálu si jdou vyčistit zuby? Nebo byste nechtěli ženu, která je ve věku dcer vašich kamarádů, kteří na ni myslí při sexu se svou (doslova) starou? ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama