Reklama

Reklama

Na divoké vlně

  • USA Chasing Mavericks (více)
Trailer 2

VOD (1)

Patnáctiletý Jay Moriarty zjistí, že legendární Mavericks, jedna z největších mořských vln na světě, skutečně existuje a nachází se jen kousek od jeho domova v Santa Cruz. Jeho snem je vlnu zdolat. Je ochotný tomu obětovat volný čas i školu. Po dlouhém přemlouvání přesvědčí místní legendu Rickyho Hestona, aby ho začal trénovat. Ten už po prvních hodinách výcviku pochopí, že v Jayovi je skrytý obrovský potenciál. Mezi Jayem a Rickym se postupně vytváří neobyčejné přátelství. Aby Jay dokázal pokořit Mavericks, musí nejdříve absolvovat tvrdou fyzickou i psychickou přípravu. Pak se může i on stát legendou pro další generace surfařů… (TV Nova)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (266)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy naposled jsem viděl tak sterilně (nuda k posr...) natočený sportovní film, který je navíc po dramaturgické a emocionální rovině zcela nezvládnutý. Jonny Weston je dřevo a Elisabeth Shue si střihla už asi po stopadesáté podobnou roli, nechce se mi věřit, že jí tyhle alkoholem a vztahy nalomené husičky ještě baví. K průměrnému hodnocení se nakonec přikláním díky charismatu Butlera a Spencerové a celkem slušně natočenému závěru (souboj s Maverickem), ty předtitulkové žvásty nepočítám. Trojka s výstrahou! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, Gerard mi tam vůbec nesedl, a ač miluju moře, týpky, co zbytečně hazardují se životy, bytostně nesnáším. Patří k nim celá skupina lezcū po čemkoliv a blbců, co se kdekoliv předvádí. Krátky život Jaye se dal bohužel očekávat, protože pocházel z prostředí, kde vládli sobci. Na prvním místě já, jen já, pak až ty. Je zvláštní, jak ho semlelo aby se do té role dostal. Tudíž, třetí hvězda je jen za kameru. ()

Reklama

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Nádherný film o ještě nádhernějším sportu, hledání vlastní cesty a bojování sám se sebou, odhodlat se a postavit se obrovské výzvě, která očividně v tomhle sportu nemá obdoby. Byla radost to sledovat, k tomu na pozadí hrála dobře vybraná hudba. Takhle si představuji krásný film, který by měl ocenit každý, opravdu nechápu lidi, co maj potřebu ho schazovat a negativně hodnotit, to jsou podle mně prostě dementi. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NA JAYE!“….. /// Surfing jako útěk před složitostí života a porážka ,,OBRA“, jen jako zástěrka vlastních bolístek, kterejm se nedá uplavat. Vodpočinková, relaxační (zvuky moře, soundtrack) podívaná – teda když se máchaj, plná (bohužel) klišoidních mouder, který doprovázej tuhle honbu za vlnou. Nečekejte idejemi prošpikovaný duševní pilíře. Spíš nutný (?) zlo. Dohromady to tvoří takovej srdceryvnej cajdák, na jehož konci buď zařvete ,,HEJ“, nebo pustíte slzu. Možná, že 3* jsou spravedlivější, ale za ten Moriarityho pohled na život…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jay Moriarity. 2.) Po Surfařce jsem dostal chuť na surfaře. 3.) Thx za titule ,,ADRIcK“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Silný a neotřelý příběh. Dle mého filmy dle skutečného události, či životního příběhu dávají filmům takový drajf a štávu. Toto se skutečně povedlo nad některými záběry kamer jsem skoro až slintal. Butler je jako vždy perfektně připravený a k tomuto filmu se fakt hodí. Jen poznámka já kdybych si na to stoupl i na malé vlně tak mě odvážej do nemocnice, takže kdo na tom umí klobouk dolů. Nemohu jinak než plný počet hvězdiček. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 14 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Snímek je natočen podle skutečné legendy surfu Jaye Moriartyho, který zemřel v pouhých 22 letech na Maledivách. (skinny)
  • Gerard Butler, se při natáčení snímku stal po poranění zad závislý na lécích proti bolesti. Ze závislosti se poté vyléčil. (skinny)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama