Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lyrická komédia s pesničkami o prvej láske a dospievaní. Nenásilným spôsobom spracúva generačné spory a zachytáva proces "uvedomovania" si seba samého a vznik ľúbostného vzťahu mladého hrdinu. (RTVS)

Recenze (2)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto bolo fakt veľmi biedne napísané, až je to trápne. Tibor Vokoun, neherec, je tu rovnako trápny ako dnes, takže za 40 rokov v podstate žiadna zmena. Aj tie pesničky Modusu vyznievajú naprázdno. –––– Kto sa stane otrokom lásky, je naším nepriateľom. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Křečovité aranžmá i herecké výkony. 1) Komu se líbí 25letý Tibor Vokoun (Marcel) s pěknou postavou v těsných kalhotách, ten si bude mlaskat, protože herec po celou hodinu nesleze z obrazovky. A komu se Tibor nelíbí, ten má prostě smůlu, protože nic jiného zajímavého neuvidí. 2) Další ze socialistických televizních dinosaurů bratislavské produkce nabízí křečovité aranžmá i herecké výkony a páskovské chování ve stylu první republiky. 3) Pár dobových bizarností. Muzikál v tehdejším podání znamená, že si mladí pustí elpíčko a poslouchají Gombitovou._____Móda dřeváků po létech pronikla i do televize. Rovněž široké kalhoty 22letého Miroslava Nogy jsou milou (tehdejší) reminiscencí na módu poloviny 70. let._____Smutně působí ošuntělý vzhled tehdejší Bratislavy. 4) Dievča do dažďa je název prvního elpíčka Marie Gombitové, vydaného u OPUSu v roce 1979. Některé písničky byly použity i ve filmu. ()

Reklama

Reklama