Reklama

Reklama

Zkus mít vkus

(pořad)
Publicistický
Česko, 2009, 23 min

Obsahy(1)

Magazín, který změní váš styl. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

gidzitka 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších pořadů, který se snaží poradit hledajícím ženám, aby se v módě našly. Tak předně, ať si myslíme o výsledném stylingu cokoliv, nelze upřít snahu tvůrců o alespoň nějaký posun vystupujících dam k invenci, kupříkladu přidání barev, sukní... Toto vnímám značně pozitivně. Některé proměny se mi i líbily - paní se zrzavými vlasy, evidentně podzimní typ - nakonec odešla v dámském kalhotovém kostýmku velbloudí béžové barvy se scarletově červeným šátkem a modré šaty do divadla byly také povedené (i když bych pro ni dala přednost tealové či lesní zelené). Některé proměny mě naopak značně s...aly. Sympatická paní docentka s postavou typu jablko a zálibou v batikovaných barevných krajkových stanech, ehm šatech a co na to stylisti? Nic, pochvala! Asi byli tak u vytržení z toho, že někdo nosí barvy a nebojí se "extravagance". Jenže kdo jiný má těmto dámám vysvětlit, že by jim víc prospěly střihově vymazlené avšak jednoduché šaty a extravagance spíše formou náhrdelníku, brože, klobouku?... Dalším pozitivem bylo, že se poradci snažili respektovat přání dané osoby - ono je to klišé, ale člověk skutečně vypadá dobře jen v tom, v čem se dobře cítí. Já bych slogan pořadu trochu obměnila, a to na "magazín, který mění váš styl". Od něčeho člověk začít musí a když začíná s džínami a černým trikem, mikinou a lyžařskou bundou, nelze očekávat chanelovskou žerzej hitparádu či chic avantgardu... ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Božínku! Buzní >poblicystyka< ! Tohle jsem teda fak zas jednou veřejnoprávě neskousl! . . . Tak hlavně ty mikinky s knoflíčkama a veselou srnečku! . . . A trendy slušivý sportovní slečinky se sexy brylkami... A pochcat šatyčky, hrůza a barvičky... . . . A božínku a kde zůstal ten (Pepyk Kujetán) S/TYL??? - - - - - (Poprvé a s Lucyjí a Yqvetou naposledy ujeto na ranním >nevkusným sprostoru< na pitek 13.1.2012, hovnocení >dámám< navzdory 4., komentářík v přiléhavým kombiné prostoduchý zde jako howgh první - 13.1.2012) ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tuhle perlu mezi „módními pořady“ jsem narazil úplně čirou náhodou, když jsem usnul u slavné Tváře (no spíš u jedné z četných reklam) a když už jsem se tahle pozdě v noci probudil a přepínal kanály…Já nikdy nedal na rady „odborníků“ – co si mám kdy a jak obléct – nejraději bych chodil v tílku, kraťasách a nazouvákách celoročně, kdyby tu nebyla kosa – takže podobné oblbováky a módní trendy jsou mi tak nějak celkově u prdele… ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, ukňákané a příliš afektované. Provedení a zvolené metody dámských proměn rozhodně nejsou tím, co by jejich nositelkám výrazně prospělo. Je to usedlé jako šatní skříň po tetě Barboře. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama