Reklama

Reklama

The Circus Starring Britney Spears

(koncert)
všechny plakáty
Trailer 3
Hudební
USA, 2009

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Šesté koncertní turné americké zpěvačky Britney Spears, které podporuje její šesté studiové album "Circus". Podium je ve tvaru třech kruhů. Jednoho velkého uprostřed a dvou menších po stranách. Je umístěno uprostřed arény a připomíná tak skutečný cirkus. Setlist je složen převážně písní z alb "In the Zone", "Blackout" a "Circus".
Circus Tour (jak je často nazýváno) představuje hlavně obrovskou a rozmanitou show. Akrobacie ve vzduchu, magická čísla, vystoupení s otevřeným ohněm a vystoupení à la Bollywood. (Wikipedia)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (3)

xninjax

všechny recenze uživatele

Sorry,ale je blbost sem dávat koncert,který nejenže nevyšel na DVD,ale neexistuje z něj ani kvalitní záznam, tudíž nikdo nemá možnost se na něj podívat,takže i hodnocení je nesmyslné!!!!! Na místě správce bych to smazala. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (17)

  • Na koncertě v australském Melbourne, který pod spadá pod stejné turné, došlo během vystoupení se skladbou „Circus“ k nehodě. Pád z kruhů utržil jeden akrobatů, avšak k žádnému vážnějšímu zranění nedošlo. (Dlee)
  • Během celého turné se na pódiu vystřídalo 50 tanečníků, kouzelníků, klaunů a akrobatů. S každým vystoupením na show přicestovalo 200 zaměstanců. Celkové výdaje na turné činily 50 milionů amerických dolarů. Vybavení na každý koncert představovalo 60 tun materiálu, které převáželo celkem 34 kamionů. (Dlee)
  • Všech 61 koncertů z turnév Severní Americe, pod které tento koncert spadá, bylo vyprodáno. (Dlee)

Reklama

Reklama