Reklama

Reklama

The Circus Starring Britney Spears

(koncert)
všechny plakáty
Trailer 1
Hudební
USA, 2009

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Šesté koncertní turné americké zpěvačky Britney Spears, které podporuje její šesté studiové album "Circus". Podium je ve tvaru třech kruhů. Jednoho velkého uprostřed a dvou menších po stranách. Je umístěno uprostřed arény a připomíná tak skutečný cirkus. Setlist je složen převážně písní z alb "In the Zone", "Blackout" a "Circus".
Circus Tour (jak je často nazýváno) představuje hlavně obrovskou a rozmanitou show. Akrobacie ve vzduchu, magická čísla, vystoupení s otevřeným ohněm a vystoupení à la Bollywood. (Wikipedia)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (3)

xninjax

všechny recenze uživatele

Sorry,ale je blbost sem dávat koncert,který nejenže nevyšel na DVD,ale neexistuje z něj ani kvalitní záznam, tudíž nikdo nemá možnost se na něj podívat,takže i hodnocení je nesmyslné!!!!! Na místě správce bych to smazala. ()

Reklama

Galerie (14)

Zajímavosti (17)

  • Vydání DVD z celého turné bylo kvůli smlouvním problémům na poslední chvíli zrušeno. (Dlee)
  • Během koncertu v Uncasville, který náleží pod stejné turné, se během písně „Womanizer“ dostal na pódium a pokusil se dostat až k popové hvězdě. Ostatní tanečníci ale zasáhli a vrátili jej tam, kam patřil. (Dlee)
  • Popová princezna Britney Spears na svém koncertu ve Vancouveru během „The Circus Starring Tour 2009“ zastavila vystoupení, když zjistila, že během její show začalo několik fanoušků kouřit marihuanu přímo pod podiem. Britney se rozhodla, že v zakouřeném prostředí vystupovat nebude, dobře se přitom necítili ani tanečníci. Následně přišlo oficiální oznámení od týmu s tím, že se koncert přerušuje z důvodu přítomnosti fanoušků, kteří kouří marihuanu. Koncert pokračoval až po 45 minutách. (Dlee)

Reklama

Reklama