Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Horor určitě ne, ale komedie celkem zábavná (někdy hodně, třeba když se Corin Nemec snaží udržet zástupkyni šerifa naživu tím, že jí zpátky do břišní dutiny zkouší skládat střeva), navíc poučná (pokud stojíte na pláži a řeknete "tady žádní žraloci nejsou", v následujícím okamžiku nějaký vyskočí z písku a sežere vás, takže to radši nikdy neříkejte). Speciální efekty jsou na úrovni počítačových her z 90. let, na největší plážovou party všech dob se nepodařilo sehnat víc než 20 komparzistů, z toho se dá celkem usoudit, že rozpočet nepatřil k nejvyšším. Už teď se nemůžu dočkat plánovaného pokračování - Air Bears. Odehrávat se má na Marsu, protože - logicky - na Zemi přece medvědi nelétají, tedy až na pár výjimek. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stojí takhle banda mladých na pláži a najednou CHRAMST !! z písku vyskočí asi pětimetrovej žralok a sežere jednoho z nich. Ostatní čumí co se děje a už to jede : Heeej viděli jste to? On ho / jí sežral...blbost přece žralok nemůže vylézt z pís...CHRAMST...jéééé viděli jste jak ho...CHRAMST...pomoooooc CHRAMST...tak to je plus mínus příběh. Že to zní jako totální blbost? Je to totální blbost. Nejlépe se tam kouká na holky a to je tak vše...takže světe div se, ale Čelisti opět zůstávají nepřekonané...CHRAMST ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Záměrně jsem se na tohle podíval, protože jsem chtěl vidět nějakou vtipnou srajdu. Ze začátku jsem se smál, protože když vás žralok kouše do nohy, tak neříkáte au au au. Přemýšlel jsem, že dám dvě nebo tři hvězdy, že to je vtipné, ale velká škoda, že od druhé poloviny to začalo být nudné. Kdyby to bylo více zábavné a sra*koidní, tak bych dal vyšší hodnocení. Škoda, mělo to velký potenciál na vtipnou blbost. VYHODNOCENÍ: SKALNÍ ŽRALOK ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Mára Atkinsů si odskočil od Asylumu a natočil další žraločí šílenost pod vlastní záštitou. A to je jen dobře, protože se tenhle film vůbec nebere vážně, ani v nejmenším. Těžce hloupý námět, špatné efekty, špatné herecké výkony, ale zatracená zábava! Označení komedie sedne jak zadek na hrnec. Vůbec to celé nedává smysl. Hned ze začátku je třeba naprosto tupý dialog řešící mrtvé motoristy (aneb useknutá hlava, stopa krve, ale proč by nemohla být možnost, že tu hlavu přineslo moře). Na konci se objeví žralok velký jako skála, ale nakonec se v pohodě vleze do úzké chodby. A co teprve ten pobíhající dav ze strany na stranu, jak banda idiotů. A takhle bych mohl pokračovat. Nejvýraznější postavou je neustále hláškující Jimmy (scéna s přepůlenou hrdinkou k nezaplacení), jehož partu doplňuje i prkenný policista (praktická ukázka průměrného hereckého výkonu v tomto filmu), či pohledná doktorka věd (když už, tak proč i přes svůj status neukázat co nejvíc). Kravina, ale jak jsem řekl, zábavná natolik, že si tentokrát ten odpad odpustím. 25% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Napriek úplnej brakovosti a absurdnosti Piesočných žralokov nemôžem povedať, že by som sa počas ich projekcie aspoň trochu nebavil. Už samotný nápad s pôvodne morskými predátormi, ktorí dokážu žiť, pohybovať sa a loviť svoju korisť v piesku, ako aj "vedecké" vysvetlenie tohto bizarného evolučného javu, ktoré film ponúka sú na smiech a je jasné, že tvorcovia Sand Sharks svoj projekt nebrali príliš vážne. Mark Atkins nadobro pochoval nádej na to, že by niekedy mohol byť serióznym filmárom (on sa o to vlastne ani nikdy nesnažil), aj tak mám však za to, že Atkins je zo všetkých, pre The Asylum pracujúcich režisérov najlepší. Za zmienku stojí aj teatrálny herecký výkon Corina Nemca, zvýraznený českým dabingom v štýle postavy Codyho Lamberta zo seriálu Krok za krokom. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)
  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama