Reklama

Reklama

Neviditelný Kapr

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2011, 2 min

Režie:

Jakub Korber

Hrají:

Jakub Korber

Obsahy(1)

Když si vánoční kapr nedá říct a nechce se nechat chytit, je to vždy zapeklité. Když je ale onen kapr navíc neviditelný, je to o to těžší. Co vymyslel protagonista, aby neposednou rybu nakonec "ulovil"? Podívejte se sami. (Korbitch)

Recenze (50)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že se Korpič22 již brzy vyfénuje v napuštěné vaně a bude mít kluzké ruce z toho, jak si předtím egoisticky sahal na kapra. Databáze tak přijde o těžce genitálního tvůrce a příští Jedličkovu cenu nebude Mezi ploty komu udělit. Ovšem ta Darwinova už čeká. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin, ale jakoby tomu něco chybělo. Jo, už vím - KAPR tomu chyběl. Ale je jasné, že kdyby tam byl opravdový kapr a použil by se na něj opravdový, ostrými náboji nabitý fén, ozvali by se zase ochránci zvěře, kteří už i tak na Vánoce zažívají pravé martýrium.... Teď mě napadá, jestli Jakub Korber taky není ochránce zvěře a nechtěl diváky tak trochu popostrčit k myšlence, že by Vánoce mohly být klidně i bez kapra. Jakube promiň - nemohly. Porušení jedné z tradic by mohlo nasrat Ježíška a ten by mi pak nepřinesl stopadesátéosmé fusekle a čtyřicátéšesté bačkory. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Své komentáře obvykle sepisuji s citlivou novorozeneckou péčí, každé slovo precizně vypiluji do úchvatné podoby a posléze pečlivě uložím do interesantního souboru vět splývajících v jeden impozantní celek. Temperamentně se mazlím s každým interpunkčním znaménkem a slovo piča dokáži napsat s takovou noblesou, že z toho vlhne nejeden kultivovaný katolík, který se běžně už při slově saprlot svévolně uzavírá do karantény a bičuje se děckem po koulích. Moje komentáře nepostrádají dechberoucí zápletku, vtip, akci, napětí, emotivní romantiku, prvky incestního bukkake porna, vycizelovanou pointu, ani poučné moudro na závěr. Ale dnes to bohužel nepůjde, bezprostředně po projekci jsem totiž stále neschopen jakéhokoliv racionálního myšlení a omezím se na pouhý výplach náhodně vygenerovaných slovíček mého otupělého mozku: wuááááá, brm, brm, hůůůů, fň fň, kdák, vrrrrrm, kdááák, týtýýt. Fňuk. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Je opravdu smutné, že takový zahuhňaný gag na úrovni amaťáků z roku 1987 se dnes umístí na nějaké soutěži amat. filmů. To docela jistě vypovídá buď o mentální krizi porotců nebo úrovni současné amatérské tvorby. Začínám mít alergii na filmy z amatérského studia INVISIBLE CARP FILM COMPANY bří Korberů, kteří považují své kritiky za nesvéprávná hovada a namistrovaně si naklikávají své filmy, patrně přesvědčeni jejich vysokou kvalitou. Ještě dva tři snímky a můj filmový předkus bude totálně zničen! Netočte a vraťte se ke knedlíkům, klucí chrudimští. Buďte raději dál INVISIBLE. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Optimálním ztvárněním příběhu neviditelného kapra by byl neexistující film. Žel, tato možnost zůstala nevyužita. Co bylo svého času u Pampaliniho roztomilé, je u Korbitche trapas. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Krátké, výstižné, pitomé, ale určitě lepší, než pseudoumělecké pokusy intelektuálů, kteří si myslí, že to, jak nastaví kameru, rozhodne o výsledné podobě jejích amatérského dítka. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jediny co bych na tom ocenil by bylo kdyby autor tohoto ehm filmu? tomu se tak rika? padnul do ty vany za tim imaginarnim kaprem a usmazil sam sebe aby uz nemohl plodit podobne genialnosti ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Proč je zajímavá myšlenka zadupána do země? Protože každý holt není Laurel+Hardy nebo Ch.Chaplin, o Ladislavu Fialkovi nemluvě. Ale kdyby ten blb spadl do vany, lítaly z něj blesky, gejzíry krve a střeva, tak bych i nějakou hvězdu utrousil....kdyby. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Když je dílo nazváno Neviditelný Kapr s velkým "K", znamená to, že se pan Jakub Korber dopustil vraždy? ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Co? Že tenhle materiál vyhrál cenu? Viděl bych to na zlatou Vyhoukanou Sovu v kategorii Příběhy z koupelny. ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Padoucnice není prdel, nepřeháněj to s chlastem a THC a jako již tradičně doporučuji, mrdni to příště do dvaceti sedmi vteřin. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Na popud jistého uživatele jsem zhlédl tento kratinký gag, který je podle mne celkem srovnatelný s jakýmkoli jiným tupým pseudovtipným videem na youtube, který tam natáhl nějaký teenager z mobilu. Pokud má tahle "krátkometrážní komedie" na to, aby vyhrála v nějaké soutěži, pak se svět asi opravdu zbláznil. Slovo film by pak totiž mohlo ztratit na váze a rozplynulo by se v moři youtube sraček. Takhle tedy rozhodně ne, pánové.. 0% ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémní exces egoistického eunucha. Esenciální experiment echokinetiky. Echt ! Efemérní efuse eficientně evokuje eldorádo ! Expresně exspiruju, excitován ebenovou erekcí ejakuluju. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No hrozný trapas-Chtěl bych vidět ty nadšené ohlasy stovek lidí. Pětihvězdy absurdně vyčnívající z louže odpadů a jednohvezd svědčí o naprosté absenci kubíkovy sebereflexe. Ty zbylé plné palby beru jako sebemrskačský akt dobré vůle jeho příbuzenstva a kamarádů. ()

rockyt 

všechny recenze uživatele

Doporučoval bych další "zábavná" videa nezveřejňovat pod vlastním jménem. Udivuje mě kolik je na světě lidí, kteří jsou ochotní věnovat tolik usilí, času, peněz a spoustu dalšího na to aby se ztrapnili. Jste jen jedni z mnoha a ničím nevybočujete. Jednu hvězdičku dávám v podstatě jenom za to, že jsem viděl i horší věci. Nevěřím, že jste něco vyhráli, ale jako reklama to na mě zafungovalo...Bohužel ()

Reklama

Reklama