Reklama

Reklama

Přinucen k boji

  • Kanada Forced to Fight
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vysloužilý šampion ilegálních bojů se vrací do ringu, aby zachránil svého mladšího bratra před krutým mafiánským šéfem. Shane Slavin (Gary Daniels) kdysi býval jedním z nejdrsnějších bojovníků široko daleko. Dny slávy už jsou ale dávno pryč a nyní Shane touží usadit se a založit si rodinu. Když ale jeho mladší bratr naštve hlavouna z podsvětí (Peter Weller) s drsnou reputací, Shane souhlasí, že bratrovy dluhy splatí v aréně. V minulosti byl Shane vždy vítězem, nyní je ale každý boj těžší a je jen otázkou času, kdy se Shane dostane do rvačky, ze které už neodejde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film je pre mladistvých, puberťákov a jednoduchých ľudí. Takéto filmy si svoju éru prežili po páde socializmu a v dnešnej dobe sú to také retrozlepence. Ku koncu filmu mali čo robiť aby to dejovo nejako sedelo a poniektoré veci fakt len prilepili do deja ako toho detektíva. Po tom čo človek mentálne dozreje a ma hromadu iných starostí ako len škola, film a ísť spať, tak takémuto filmu sotva udelí viac ako 3*. Dosť pravdepodobne aj menej ako 3*. Film obsahuje to čo dnešna mládeš chce vidieť - bitky, krv, násilie. Chýbali tam len drahé autá a štetky. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm. Ako ohodnotiť tento film. V podstate súhlasím s komentom od Lacikeho. Force to fight veľmi trpí nedostatkom financií, a priznajme si to, aj nedostatkom talentu. Ale zas treba uznať, že z toho vytrieskali čo sa dalo. Daniels už je starý, ale stále si drží formu. Herecky nič moc. Sedia mu iba nasraté polohy. Weller je veľmi slušný záporák. Na pomery. Bitky sú dobré, ale majú svoje muchy. Quastel nie je žiaden super režisér. Ale raz za čas vytiahol nejaký solídny záber. Vidím to na 50%. Dávam slabé tri*. Ale pozor tri céčkové hviezdy. Lebo toto nie je ani druhá akčná liga. Takže neporovanávať s trojhviezdičkovými vysokorozpočtovými filmami. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak poselstvi tohoto filmu je jasny Gary Daniels by na to porad mel jenom si musi davat bacha pri vyberu roli a filmu ve kterych se predstavi bohuzel problem je v tom ze si evidentne moc vybirat nemuze a vezme to co je prave po ruce jenomze jeho prednost neni zrovna v kecech tim nechci rict ze by byl spatnej herec to ne ale preci jenom za nej mluvi predevsim fighty a ne reci tim chci rict ze se tu moc zvani a malo bojuje Peter Weller zvlada toho zaporaka z gracii a od zacatku je doslova na pest jeho vykon je rekl bych nejvetsim pozitivem ale to zni asi trochu divne u filmu kde by logicky tim nejlepsim meli byt souboje bohuzel na moje gusto Gary vic dostava nez rozdava a uplne nejvic mne srali ty souboje ktery musel umyslne prohrat protoze mu to ten zmrd Weller naridil no neco malo si preci jenom z jeho neodolatelnyho zpusobu boje uzijeme a nutno dodat ze porad vypada skvele jenom by to chtelo kvalitnejsiho rezisera lip financovanej projekt a tenhle borec by nam jeste ukazal co v nem je takhle mi podzim jeho kariery spis pripomina boj o preziti a ucast v cemkoliv jenom aby se udrzel v kurzu a to je skoda zatracene velka skoda... ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Všichni asi hrozně moc chtěli a všichni se rozhodně snažili. To je fakt vidět. Až mě bolí psát větu, že někdy ani to nestačí. Na to, že film měl jen hodinu a půl jsem se u toho strašně trápil. Tréningová koláž byla možná to vůbec nejzábavnější. Souboje hrozně pomalé a na rozdíl od konkurence jsem se do nich vůbec nedostal. Přišlo mi, že jediný bijec Daniels, který fakt vypadá dobře by jinde dostal na budku za dvě kola. Příběh je v pohodě a kdo bavil byl šéfík. Ten byl fakt přísnej. No jenže vlastně i docela blbej. Když se ohlédnu zpět není krom snahy co chválit. Trošku je mi to až líto ale u mě 40 procent. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost. Čím víc se to blížilo ke konci, tím víc mi to připomínalo Ring Of Death. Myslel jsem, že se film bude odehrávat ve věznici, ale je jen dobře, že se tvůrci neopakují. No, jdeme na rozbor. Pro takové béčka, kde se dá hrdinovi fandit mám slabost, zejména když jde o akční film, kde se lidi třískají. Tady mi však obsazení nesedlo, Daniels je skutečně příliš starý, škoda, že přesně tohle bylo v úmyslu tvůrců, měly tam radši obsadit Johnnyho Stronga. Ale i Gary je v pohodě, spíš je to tím, že nemá takové charisma, jako Strong. Zbytek obsazení, až na bratra Garyho stojí na kokot, takže se k němu nehodlám víc vyjadřovat. Hudba nic moc, jen na konci mi sedla, též měla být lepší, tvrdší rock pro takovej tip filmů. Co se týče soubojů, jsou vážně super! Mají choreografii, Muay Thai samozřejmost, náznak MMA se najde, mají ale dva zápory. Občas kamera jde mimo, nelze vidět, zda vůbec údery/kopy zapadají, jenže když jde o chmat, tak je kamera v pohodě a druhej zápor, občas přijdou, jako válení se, čekání na úder a často se to opakuje. Ale baví to a o to jde. Dialogy cajk. Těším se na další podobnej film:) 9/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama