Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Bordel Hell se mi na TV obrazovce zjevil pouhou nešťastnou náhodou, ale pud sebezáchovy hanebně selhal a nechal mě nevěřícně, s pootevřenými ústy, husí kůží a nutkáním ke zvracení zírat, co všechno se v dnešní "osvícené" době dostane beztrestně na veřejnost. Banda kozatých štětin a svalnatých žužu kreténů má za úkol balit, šukat, hlavně nezůstat singl bez pichu. Riskuju sice, že po mně POMO hodí banán, ovšem charakterizovat tuto česko-slovenskou grcality show nelze bez použití přiléhavého výraziva... nebudu jemnocit adminů zbytečně dráždit a použiji k popisu jedno jediné slovo: kurvačurákpičakokotkundachujmrdkajebákFUJ!!! Jak to jen ještě přiblížit... co vnímáte při pohledu na pářící se psy, případně na nevábné duo houmlesáků rozdávajících si to v prochcaném zákoutí mezi popelnicemi? Takže asi tak! Od spatření tohoto smradlavého, mazlavého sajrajtu budu s udílením odpadů velmi šetřit, vždyť ve srovnání s Bordelem Hell má všechno určitou kvalitu a nesporná pozitiva. 0,0% ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

to jsem si takhle jednou znovu četl společenstvo prstenu a v tom mi počala téct krev z nosu a protože se při tom moc číst nedá, tak jsem zapnul tv a tam.... No během toho, co jsem se snažil zakrvácet dostatečné množství papírových kapesníků konsternovaně jsem seděl a pozoroval onu sběř, co vyšla z castingů. Možná by si to pár hvězdiček zasloužilo, ale pouze v případě že by: se účastnili zajímaví lidé, najali lepšího střihače, lepší kameramany, režii, Catering, zajistily kvalitnější techniku a hlavně zamořily atmosféru naší planety rajským plynem ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Ano chápu, že to některým lidem přijde jako vcelku reálně založená show. To ovšem nemění nic na tom, že je to břečka která má k zábavnosti skutečně daleko. Jednoduše nevidím důvod ve sledování něčeho, co dostanete po půlnoci na každé druhé diskotéce nakondenzované do sympatického prostoru. Někoho možná celá ta erotika v lobotomickém balení baví, nicméně já očekávám od televizní zábavy poněkud hodnotněji strávenou třičtvrtě hodinku. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show, která je převážně o tom, kdo si to s kým rozdá. OK, to zní jako dobrá dekadence. Problém je však v tom, že se tu převážně jen nudně a dementně žvaní (a dětinsky intrikuje), jelikož všichni "soutěžící" jsou typově takřka stejní, vymaštění a hlavně šíleně nezajímaví. Ve VYVOLENÝCH byli sice také víceméně idioti a cvoci, ale aspoň byli dostatečně výrazní a některé jejich konflikty měly docela šťávu. Ti zdejší dokonale depilovaní metrosexuálové a prostoduché modelky nemůžou být sympatičtí snad ani pravidelným divákům ORDINACE... 10 % ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemá obdoby. Místo toho, aby Prima raději připravila další sérii VyVolených, kteří měli aspoň celkem sympatický casting (v první řadě, ty další už trochu pokulhávaly), vzali si příklad z nováckého Big Brother a narvali svou nejnovější reality show neuvěřitelnými trotly a bárbínami. A místo uzavřené vily je šoupnou do hotelu kdesi v tropech. Tohle je zatím s přehledem nejhorší reality show, která kdy byla v českých luzích a hájích vysílaná... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)
  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)
  • Podle natáčecího plánu bylo od začátku evidentní, že se finále má odehrát v Bratislavě ve studiu, což se vlastníkovi licence, který měl na place svého konzultanta, příliš nezamlouvalo. (Dlee)

Reklama

Reklama