Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

Havenohome odpad!

všechny recenze uživatele

Najvtipnejšie pôsobí skutočnosť, že režisér tohto produktu je aktuálne doktorantom na VŠMU, kde mimo iné učí na katedre dokumentárnej tvorby (pokiaľ nie je práve v Karibiku na place!). A úplne najväčšia sranda je, keď sa nechá režisér tohto filmu počuť (povie to dokonca aj v jednom dokumentárnom filme o gýči), že Slepé lásky, alebo aj Obrazy starého sveta sú väčší gýč ako napríklad Farmár hľadá ženu. :) ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Vybrali teda parádní výkvět. Jeden větší blbec než druhý. Všechny spojuje jen exhibicionismus a dutá hlava. Nic víc totiž není potřeba. Do této reality show se ani nemohli přihlásit normální a obyčejní lidi. No, hlavně, že si užili úžasnou dovolenou, na kterou jistě nezapomenou. Stejně po nich po skončení této reality show neštěkne ani pes. Kde je konec účastníkům Vyvolených a Bigbrothera? Akorát si užili svých patnáct minut slávy a nazdar bazar. Zajimalo by mě kolik tahle sranda celkově stála. Určitě to bude pěkně kulatá sumička. Je možné klesnout do ještě většího bahna? Bohužel ano a dočkáme se určitě ještě většího hnusu, protože lidi přestávají mí zábrany a soudnost. ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tý vado! A ta Dianka >jebnička jedna< (nebo že by jednička jebna?) má fak "fotogenickou paměť", fakt to řikala, nekecám! . . . Jinak zase jednou prdlajs paradajs a kdo nevěří ať tam běží, pochcat ryby na pobřeží... A ať ta žumpa moc nezamoří vody v moři Karibském... %-/.. - - - P.S. Ještě bych měl dotaz na vydru Gavridru - dočkáme se prosím análního sexu mezi hoši na pokoji Ho-no-lu-lu? - - - - - (Poprvé a naposledy /s nutkáním zvracet ze vší té krásy dívenek a moudrosti chlapců/ nahlédnuto zase jednou bezdůvodně ze stupidně studijních důvodů 6.3.2012 na rodinné (sic!) tv >príma fablily< , hovnocení rovnosté, komentchcář zde jako třichcátý - 6.3.2012) ()

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

TOHLE JE ODPAD. Omlouvám se všem reality show, které jsem označila jako odpad. Anebo ne. Tohle není odpad, tohle je ŽUMPA. Proboha - kdo může sledovat klubko dvacetiletých, kteří - s vidinou pár melounků - souloží před zraky televizních diváků?? Stačí si přečíst charakteristiky jednotlivých lidí a je hned jasný, jakou úroveň tenhle pořad má. "Je mi dvacet dva a měla jsem asi sto padesát vztahů." Kecy o tom, kdo s kým intrikuje, kdo má jaký prsa a penisy a navíc půlka pořadu je vypípána, protože mlaďoši mluvěj jak kanálové. ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Mrdací realityshow aneb nic horšího jsem neviděl. Pět kokotů s pokérovaným žaludem, jejich jediným úkolem je zasunout a naplno ukázat svoji imbecilitu. K nim pět slepic, abys dostal celý kurník. Třicet deka paštiky na ksichtě, zaschlý jogurt v prdeli, jejich jediným úkolem je roztáhnout, odhalit všechno a předvést vrchol trapnosti. 10 lidí - IQ 114 dohromady. Žaludek se mi svírá při pomyšlení, jakým existencím jdou všechny ty peníze. Potěš koště! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Poněkud rozpačité průvodní slovo Martiny Gavrieli bylo po osmi dílech prý i na žádosti diváků nahrazeno mužským hlasem. (JoranProvenzano)
  • Průběh natáčení narušila situace, kdy do areálu hotelu vnikla ozbrojená majitelka se štábem spolupracující společnosti a ohrožovala přítomné na životech. Natáčení finále se poté přesunulo do bratislavských ateliérů. Důvodem byl dluh, který narost až do výše 1 000 000 amerických dolarů. Tracey Cuesta přitom upozornila slovenskou produkci ještě před 5. březnem, kdy se začala show vysílat, že nebude možné natáčení dokončit a odvézt vybavení ze země, pokud bude produkce cokoliv dlužit. (JoranProvenzano)
  • Natáčení probíhalo tři měsíce v Dominikánské republice v hotelovém komplexu Casa Alegre, jehož hodnota je dvanáct a půl miliónů amerických dolarů. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno