Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě baví, když najdou něco, co k provozu potřebuje baterie a ejhle! Ihned po vytažení ze skladu to jezdí / bzučí / pípá / vyrábí kokakolu. Ať už koupí cokoli můžete si být jisti, že uvnitř v nějakém kufříku je buď váza z dynastie Ming nebo meč krále Artuše. Vypovídající hodnotu to nemá žádnou, protože je to vše nahrané. Ale na druhou stranu - pokud na to přistoupíte tak se u toho ta půlhodina života utratí celkem snadno.. ()

Anopheles89 

všechny recenze uživatele

Hlavní slabinou jsou ti dva pitomci. Obézní, pokérovaný (nic proti) a mírně retardovaný čuník a podebraný frajírek se snaží pozvednout úroveň pozérství na další level. Jejich blbé kecy a trapné pózy jsou bohužel nedílnou a nepříjemnou součástí pořadu, o jehož autenticitě se dá navíc hodně silně pochybovat. Ovšem pro mě, jakožto sběrače a sběratele od přírody, má tato záležitost (chápu, že pro mnoho ostatních hloupá až stupidní) jistou přitažlivost. Rochnit se v bordelu a nacházet poklady (rozuměj staré krámy), to je jeden z mých snů, ač je, pravda, povrchní a ryze materialistický. Kdyby se pořad soustředil téměř výhradně na objevy těch dvou jelit, šel bych s hodnocením výš. Naopak při premise, že je celá tahle "show" jen předem připravená habaďůra s pěkně vykonstruovanými souboji dražitelů, resp. komparsu a uměle načančanými sklady, byl by to naprostý odpad! ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to americky velkohubé a namyšlené, ale zase je poměrně napínavé objevovat v krámech ležících léta ve skladech pravé podklady. A navíc tam dávají zajímavosti z historie. I když ve srovnání s anglickými pořady o starožitnostech je to nepříjemně založené hlavně na penězích a chybí tomu uměřenost a kultivovanost, protože ty dva chlápci jsou strašný burani. /10. 2. 14./ ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Čo ma trochu dosť dráždi, podobne ako pri konkurenčných STORAGE WARS je ako ostentatívne sa tu vyzdvihuje čiste finančná hodnota často zaujímavých predmetov, ako veľmi sme zarobili... - pravdaže, môžu tratiť rovnako ako získať, ale dosť pochybujem, že by boli celkovo v mínusoch, keď to ešte vysielajú pre telku. Proste o nič iné nejde, než o ich zábavu a hlavne PRACHY, hoci plusom týchto dvoch rovnako nie najsympatickejších chlapíkov je, že tie veci aspoň aj často vyskúšajú... ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Pokud je to pravda, že je zde vše připravené, tak je to celkem blbý a celý tento seirál by byl k ničemu. Já ale nad tím nechci přemýšlet a i kdyby to bylo plánované, tak si to chci užít. Co jsem to viděl poprvé, hned mě to zaujalo. Na televizi normálně nekoukám, ale díky tomuto se na ni klidně podívám. ----- Co víc dodat..je to prostě zajímavý seroš, ve kterém se i člověk dozví něco nového, protože se tam mluví i o historii kdy se daná věc používala atp.. Škoda jen, že těch dílů ze zákulisí není víc.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama