Reklama

Reklama

Polibek prokleté duše

  • USA Kiss of the Damned
Trailer

Krásná upírka Djuna odolává svodům pohledného spisovatele Paola, ale brzo ji vášeň přemůže. Nečekaně se objeví její problémová sestra, Djunina nová láska je ohrožena, stejně jako celá upírská komunita. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (23)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Xan Cassavetes vo svojom plnohodnotnom režisérskom debute ukázala, že aj jej sa ušlo z rodinného talentu a "Kiss of the Damned" sa môže v kľude postaviť k tým najzaujímavejším upírčinám poslednej doby. Upírka Djuna neodolá šarmu scenárista Paola a premení ho. Svoju upírsku vášeň si v pokľude užívajú na miestnom sídle, ktoré slúži ako útočisko pre upírov, no idylku im naruší príchod jej divokej sestry. Tá svojim neviazaným správaním začína ohrozovať nielen ich vzťah, ale aj nenápadnosť tunajšej upírskej komunity. Osviežujúci žánrový kus; disponujúci pomalým tempom, temným sexuálnym nádychom a pútavým spracovaním v štýle starších atmosférických kúskov. Na mňa to zapôsobilo veľmi dobre a film je pre mňa jedným z najlepších upírskych hororov za posledných pár rokov. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Námětem mi to trošičku připomíná Only Lovers Left Alive( jednou nebo dvakrá mi to tento film připomíná i hudebně), ale zpracování je úplně jinde. Jinak námět zajímavý, ale to zpracování divné. Jednání postav nemá logiku, spoustu věcí nedořečených(nedovysvětlených). Opravdu dobré scény, kterých je poskrovnu a jsou nám skoro všechny naservírovány během prvních třiceti minut, jsou zničehonic přerušeny scénami nepovedenými, divnými, či jednoduše příšernými. Jak kdyby nikdo nevěděl o čem ten film vlastně chcou točit a tak tam dali od všeho trochu- je tam romance, sex, upíří vegetariání, upíří společenství, dumání nad existencí( poskrovnu), trocha rodinného dramatu, nenávist, hlad, poetické záběry, rádoby art, a dokonce i stará dobrá honička po lese... ()

Reklama

Stephora 

všechny recenze uživatele

Kromě seriálu Gilmorova děvčata má snad Ventimiglia v každém filmu milostnou scénu (jednu či více) - proč ne, jde mu to a věříte mu to, proto jeho fanynky zavzdychají blahem, když Djuně (Riley Keough) řekne "make love with me...". Sexuální chemie je ale to jediné, co mě udrželo u filmu do konce - Ventimiglia se prostě na plátně milovat umí. Není to ani moc romance, ani moc drama, ani moc o upírech, ani moc o zatracení, tak nějak od všeho kousek, jakékoliv hlubší vykreslení postav byste hledali těžko. Upíři jsou unavení, unudění svou nesmrtelností...paradoxně si zamilujete zápornou postavu Mimi (Roxanne Mesquida) za to, že ve vás nechá aspoň nějaký pocit. Film plyne a skončí a tak nějak propluje mezi prsty jako voda, nezanechá nic, jen trochu mokro... 3* za vášeň a za barevnost (kostýmy, interiéry). ()

snared 

všechny recenze uživatele

Nevim zda 3* anebo 4*. Je to dobře natočený (velkej plus za kameru i hudbu. takhle to mám rád) a sleduje se to dobře. Obzvlášť na děvčata se hezky kouká. Zrzka se zlobivou černovláskou jsou fešandy. Oni bijáky od Magnetů nejsou špatný. Ještě mrknu na toho posledního Roba a pak se uvidí kdo je lepší. Jestli upíři nebo čarodějnice. ()

Amynka 

všechny recenze uživatele

Joo, tak tohle bylo super!Wow!Hned na začátku ta líbačka v pootevřených dveřích mě skvěle navnadila a pak ten jejich první přeměňovací sex....Jako dobrej upírskej "eroťák" :-)Pár věcí mě ale jako fanynku upírů celkem naštvalo-poklidná přeměna v upíra,jakoby o nic nešlo...prostě pohoda ,trošku mě kousne a huráá jsem upír? Počůraná upírka????A proboha, pokud někdo nemá rád upírský romanťárny, tak ať na ně sakra nečumí a pak jim sem nestřílí odpady!!!! ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama