Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsme měl chuť to vypnout a zapomenout na další klasický zombie film. Jenže jsem rád, že jsem to nakonec neudělal, protože jak se objevili roboti, tak šla kvalita strmě nahoru. Samozřejmě musíme počít s béčkovou kvalitou, protože film taky nic jiného není. Co bych přidal k asi největším kladům filmu jsou skvělé masky a klasický Lundgren, který se za ty roky moc nezměnil. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Na filmu je vidět že se Christopher Hatton snažil. Bohužel ne dost a díky tomu působí výsledek celkem rozporuplně. Tedy... obsahuje několik celkem zajímavých nápadů a překvapení (roboty jsem fakt nečekal :D, to co tam pobíhá se nechová jako zombie a proto NĚKOLIKRÁT ve filmu zdůrazňují že to nejsou zombie). Opravdu moc příjemné a osvěžující zjištění že někdo ví co točí a jen nejede na populární vlně se snahou o trapnou inovaci. Na druhou stranu film působí nedotaženě. Jako by chybělo několik scén (stříhač břídil?) a vysvětlení. Třeba jsem neviděl měnit snad jediný zásobník... díky tomu působí celek jako plný "scénáristických zkratek" které zamrzí (styl "kde se vzala, tu se vzala" je tedy celkem běžný :/)... ()

Reklama

Všivák 

všechny recenze uživatele

No ty krávo! Ty roboti byli naprosto zdrcující! Kamera dostatečně šílená. Celý je to přes nějaký filtr. A kdyby tam nebyl Dolph, tak by to možná mělo i větší šťávu. Tyhlety postradatelní už na to fyzicky nemaj. Dublér je až moc provařený. Ono to ani jinak nejde, když Dolph stěží chodí a bez brejlíí je slepej. Alespoň, že neni tlustej. Občas i utrousí nějakou tu hlášku. Celý to krásně odsýpá. Je to akční, zábavný a krásně debilní. A není to ve tmě. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jak jinak začít, než citátem. A to celkem pravdivým citátem. CITÁT - Tohle byla ztráta času........ Je to šíleně natočený. Lungren už sotva chodí, natož běhání. V některých běhacích záběrech to vypadá na dubléra. Reálná kamera tu komedii ještě vylepšuje. Po půl hodině hloupých dialogů mě to přestávalo bavit. Pak přijdou roboti a to už jsem šel do kolen. CITÁT - Musíme být neviditelný........ Celkem zklamání. Táhne se to jako nakažená krev, nic se tam pořádně neděje, příšerná hudba a logiku tu moc nehledejte. CITÁT - Co budeme dělat?....... No nekupte to za 49 korun. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice mi už zombie žánr leze krkem, ale tohle má alespoň pár originálních nápadů a slušnou kameru i kulisy opuštěného města. Asi se točilo někde v Indii, soudě podle nápisů, nebo Pákistánu. Zato postavy se chovají jako dementi, hlavně starej ochránce svých vyvolených, co se rozhodl přečkat, až nákaza odezní. Objevení robotů jsem poněkud nepobral, asi fór. Taky mne často napadalo, kde furt berou munici, když robotu pak došla tak brzy? Nebo proč jednou zombie zaútočí ze všech stran, takže oběť dostanou, zatímco jindy se přibližují po jednom, aby je stíhali přeživší umlátit pažbami. Taky mi přišlo, že zombie stačí kopnout, a jsou mrtví, to mi přišlo divné. Celá ta zápletka s vědcovou dcerou mi taky přišla vachrlatá. Ale jak říkám, koukat se na to dá, není to úplně blbý, má to jistou vnitřní logiku, kulisy města vynikající včetně paláce a Dolph hraje docela slušně, a dokonce sem tam procedí hlášku. Mimochodem, hlavní hrdinka je tak potetovaná, že jsem chvílemi pocit, že je taky zombie. :-) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Několik scén ve filmu se natáčelo v malajském Johor Bahru. (Johnny.ARN)
  • Názov filmu sa objaví až v 15. minúte. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama