Reklama

Reklama

Amaya

(festivalový název)

Obsahy(1)

Lotyšský oscarový zástupce za rok 2010 se odehrává v Hong Kongu, jednom z nejexotičtějších a nejmalebnějších míst světa. V průběhu jediného týdne sledujeme příběhy šesti postav, jejichž osudy se vzájemně prolínají. Rozhodující okamžik nastane, když se Amaja seznámí s okouzlujícím Angličanem Paulem. Toto setkání dramaticky poznamená Amajino vnímání vlastní kultury a sebe samotné. Jejich životy se změní, ale jedna věc zůstane navždy – láska. (MFF Cinema Mundi)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Cinema Mundi 2012. Nelineárně rozvíjené osudy několika lidí spojených prostředím masážního salónu kdesi v Hong Kongu se utápí v dlouhých statických záběrech bez postav, jejichž smysluplnosti do poslední chvíle věříte s nadějí tonoucího na stéblu trávy. Více tady. ()

Tom:) 

všechny recenze uživatele

Vytváření titulků byl fakt porod, především kvůli tomu, že postavy z ničeho nic začnou vyprávět nějakou zdánlivě nesouvisející historku. A na konci se ukáže, že opravdu nesouvisející byla! Jinak film není nijak špatný. Hudba je výborná. Kamera se mi taky líbila. Nejsem si jistý hereckými výkony - dost často mi přišlo, že hrají dobře to, co je ve scénáři, ale oproti tomu co by hrát měli to byl dost rozdíl. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama